پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ آذر ۱۳۹۵، ۸:۳۸

مطالعات محققان نشان می دهد؛

خطر سکته مغزی پس از شستشوی سر در آرایشگاه

خطر سکته مغزی پس از شستشوی سر در آرایشگاه

مطالعات اخیر محققان نشان می دهد، خطر سکته مغزی در کمین افرادی است که سرهایشان را در سالن های آرایشگاه مورد شستشو قرار می دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرد ۴۵ ساله ای که پس از مراجعه به آرایشگاه و اصلاح دچار سکته مغزی شده بود، در این باره می گوید: پس از مراجعه به آرایشگاه و اصلاح با سردردهای دائمی دست و پنجه نرم می کردم و پس از مراجعه به پزشک از وجود لخته های خونی در مغزم آگاه شدم.

پزشکان درباره چگونگی بروز این بیماری در این شخص می گویند : سندرومی که وی به آن مبتلا شده پس از مراجعه به سالن های زیبایی ظاهر شده و باعث ایجاد لخته های خونی در مغز می شود. این سندروم، سندرومی نادر اما خطرناک است و زمانی بروز می کند که شخص سر خود را برای شست و شو به عقب خم می کند. در سالن های زیبایی و آرایشگاه ها برای شست و شوی سر جهت کوتاه کردن مو یا رنگ کردن در ابتدا به شست و شوی موها می پردازند. به همین دلیل شخص باید سر خود را در محل روشویی که دارای شکل خاصی است و سر برای شست و شو باید به عقب خم شود، قرار دهد و قسمت پشت گردن باید کاملا روی لبه روشویی قرار گیرد.

محققان مرکز  بیمارستان ملی اعصاب و جراحی اعصاب در لندن معتقدند، این سندروم زمانی بروز می کند که شخص باید برای شست و شوی موهایش، گردن خود را به سمت عقب کشانده و در نتیجه باعث پاره شدن عروق اصلی گردن و بروز لخته های خونی می شود که خون رسانی به مغز را با مشکل مواجه می کند.

محققان معتقدند تعداد افرادی که به این سندروم مبتلا می شوند بسیار محدود هستند اما این سندروم در نوع خود قابل توجه است. محققان از این سندروم با عنوان beauty parlour syndrome یاد می کنند که برای اولین بار در سال ۱۹۹۳ میلادی توسط پزشک امریکایی با نام Michael Weintraub استفاده شد. این سندروم پس از مشاهده در موارد جداگانه و بین زنان ۵۴-۸۴ ساله ای شناسایی شده بود که به سالن های زیبایی مراجعه کرده بودند.

کد خبر 3851380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha