پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ آذر ۱۳۹۵، ۹:۴۴

نماینده مردم رفسنجان و انار:

ایجاد اشتغال مولد به طور ویژه پی گیری می شود

ایجاد اشتغال مولد به طور ویژه پی گیری می شود

رفسنجان - نماینده مردم رفسنجان و انار از پی گیری ویژه برای ایجاد اشتغال مولد و رونق اقتصاد منطقه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد انارکی محمدی جمعه شب در همایش مهرریزان کوثر در تالار خیام دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان اظهار داشت: خیرین از بزرگان و از چهره های ماندگار این نظام هستند که خدمات زیادی در حوزه ها و زمینه های مختلف داشته اند.

وی افزود: با وجودی که کمیته امداد افراد بی بضاعت را تحت پوشش خود برده است اما با این حال هنوز خانواده هایی هستند که مشکل دارند و کمک خیریه ها کمک شایانی را در این قضیه می تواند بکند.

وی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب در مردمی شدن اقتصاد، ابراز داشت: مردم خودشان می توانند بحث های اقتصادی را کمک و حل کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: تصمیم داریم با رویکرد جدید از حالت مددجو و مستمری بگیر با یک اشتغال مولد به خانواده های نیازمند کمک کنیم که در رفسنجان این موضوع پیگیری می شود.

انارکی محمدی با بیان اینکه اشتغال مولد را به طور ویژه دنبال می کنیم، اضافه کرد: در انرژی های خورشیدی در استان کرمان مناطقی برای این اقدام جهت کمک به خانواده ها وجود دارد تا به گونه ای برنامه ریزی شود که خانواده ها خودشان تولید کننده برق و فروشنده آن شوند و بتوانیم این اشتغال را احیا کنیم.

کد خبر 3852132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha