پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۳۷

در شیراز؛

روزبه نعمت الهی به «ترنم بیداری»پیوست

روزبه نعمت الهی به «ترنم بیداری»پیوست

شیراز- روزبه نعمت الهی به اجرای قطعات پاپ در سومین جشنواره ملی سرود وآواهای حماسی «ترنم بیداری» پرداخت.

به گرارش خبرنگار مهر، در دومین بخش روز نخست رقابت های هنرمندان بسیجی در آوردگاه ترنم بیداری که به میزبانی تالار حافظ شیراز برگزار شد روزبه نعمت الهی، خواننده موسیقی پاپ به هنرنمایی پرداخت.

نعمت الهی در ابتدای این برنامه که با استقبال مخاطبان روبه رو شد، قطعه «علی ای همای رحمت» را اجرا کرد و پس از آن دوقطعه از آثار تازه و پیشین را ارایه کرد.

این هنرمند موسیقی پاپ ایران سپس قطعه «ایران؛خلیج فارس» را خواند.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه برنامه های موسیقایی سومین جشنواره ملی «ترنم بیداری» که تا ۳۰  آذرماه جاری برگزار می شود یکشنبه شب نیز خوانندگان پاپ و سنتی ایران به هنرنمایی می پردازند.

کد خبر 3852499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha