پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۱

در مخالفت با کلیات لایحه برنامه ششم مطرح شد؛

لزوم تغییر رویکرد دولت از تئوری‌پردازی به برنامه‌محوری

لزوم تغییر رویکرد دولت از تئوری‌پردازی به برنامه‌محوری

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در مخالفت با کلیات لایحه بودجه گفت: رویکرد دولت از تئوری‌پردازی باید به برنامه‌محوری تغییر کند.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه نوبت عصر بررسی کلیات لایحه برنامه ششم سید ناصر موسوی لارگانی در مخالفت با کلیات لایحه برنامه ششم گفت: سند چشم‌انداز از طرف مقام معظم رهبری ابلاغ شده است و ما در میانه راه دستیابی به این سند هستیم.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در برنامه‌های گذشته دولت‌های مختلف بعد از تصویب برنامه به تدریج گزارشاتی را در مجلس در خصوص وضع فعلی جامعه ارائه دادند؛ منتهی این گزارشات بعد از تصویب برنامه‌ها در مجالس ارائه شد در حالی که باید قبل از آن ارائه می‌شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: دولت باید دستاوردهای برنامه پنجم را در مجلس تشریح می‌کرد، آیا بود و نبود این برنامه تأثیری در روند توسعه خواهد داشت؟

موسوی لارگانی تصریح کرد: چگونه این لایحه می‌تواند راه توسعه را باز کند؟ متأسفانه دولت‌ها به بهانه‌های واهی مصوبات دولت‌های قبلی را قبول نمی‌کنند. دولت یازدهم برنامه‌ پنجم که مصوب دولت نهم و دهم بود را قبول نداشت.

وی گفت: اگر دولت در برنامه‌هایش، رویکردش را از تئوری‌پردازی به برنامه‌محوری تغییر دهد، ما شاهد مشکلاتی مانند تعطیلی سازمان برنامه و بودجه نخواهیم بود.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی یکی از مشکلات لایحه برنامه ششم را عدم تناسب با مشکلات کشور خواند و گفت: درآمدهای ناشی از هدفمندی یارانه‌ها چقدر بوده است؛ هزینه‌های مردم حداقل ۱۰ برابر شده است، این درآمدها در کجا هزینه می‌شود.

موسوی لارگانی اظهار داشت: متأسفانه دولت فکر می‌کند با تجاری‌سازی کشور و اتصال تجاری به کشورهای غربی می‌تواند مشکلات را برطرف کند، در حالی که تشخیص دولت اشتباه است.

وی خاطرنشان کرد: لایحه دولت و گزارش کمیسیون تلفیق بیشتر به مصوبه بودجه پنج ساله و دست و پاگیر شبیه است و راهکاری عملیاتی برای رفع موانع توسعه ارائه نداده است.

کد خبر 3853168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha