پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۳

استاندار خراسان شمالی مطرح کرد:

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان برای طرح‌های اشتغال روستایی خراسان شمالی

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان برای طرح‌های اشتغال روستایی خراسان شمالی

بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: ۲۰ میلیارد تومان اعتبار تسهیلاتی برای طرح‌های اشتغال‌زایی به‌ویژه در روستاهای استان منظور شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صالحی بعدازظهر یک‌شنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی اظهار کرد: تسهیلات مزبور بر اساس تفاهم‌نامه چندجانبه ازجمله معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری و بانک سینا اعطا می‌شود.

صالحی بابیان اینکه به علت‌های قانونی، نتوانستیم بر اساس تفاهم‌نامه چندجانبه مزبور این تسهیلات را اعطا کنیم افزود: سهم ۲۰ میلیارد تومانی خراسان شمالی به قوت خود باقی است.

وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: به‌احتمال‌زیاد جمعه هفته جاری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان سفر می‌کند.

استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: دکتر ربیعی در این سفر در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان حضور پیدا می‌کند و تمام اعضا باید در این نشست حضورداشته باشند.

صالحی درباره واگذاری پروژه‌های ناتمام استان اظهار کرد: قرار است ۶۲ پروژه نیمه‌تمام خراسان شمالی به بخش خصوصی واگذار شود که تاکنون واگذاری یک پروژه نهایی شده است.

وی گفت: ۵۰ پروژه نیز در فرآیند واگذاری است که انتظار می‌رود با تلاش دستگاه‌های اجرایی بر واگذاری پروژه‌ها سرعت داده شود.

استاندار خراسان شمالی بیان کرد: خراسان شمالی رتبه نخست استان‌های کشور را به لحاظ تعداد صدور مجوز سرمایه‌گذاری از آن خودکرده است اما باید در عمل بتوانیم آمار خوبی از انجام سرمایه‌گذاری‌ها ارائه دهیم.

صالحی درباره طرح اصلاح الگوی مصرف و نیز طرح مدیریت فشار آب در شهرهای استان گفت: این طرح‌ها برای استان مهم است اما باید پیش از اینکه از مردم بخواهیم در مصرف آب صرفه‌جویی کنند باید برنامه‌ای برای کاهش میزان مصرف آب داشته باشیم.

میزان بالای مصرف آب آشامیدنی در استان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی نیز در این نشست گفت: میزان مصرف آب آشامیدنی مشترکان ما بالا است و الگوی مصرف باید اصلاح شود.

غلامحسین ساقی اظهار کرد: در تلاش هستیم تا با اجرای طرح مدیریت فشار میزان هدر رفت آب لوله‌های فرسوده کاسته شود.

کد خبر 3853323

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha