دكتر حسين كبيراناركي در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي مهر افزود: اگر مسئولان نظام آموزشي از يك دانشگاه ميزان ظرفيتي كه مي تواند دانشجو تربيت كند را دريافت مي كنند، دانشگاه آن ظرفيت را بر اساس امكانات موجود اعلام مي كند.
وي اضافه كرد: پذيرش دانشجو در دانشگاه علوم پزشكي ايران با ظرفيت هاي اعلام شده از سوي دانشگاه تفاوت داشته است و تعداد دانشجوياني كه به دانشگاه علوم پزشكي ايران وارد شده اند بيش از ظرفيت اعلام شده از سوي دانشگاه بوده است.
مديركل آموزش دانشگاه علوم پزشكي ايران خاطرنشان كرد: 144 دانشجو در دوره هاي روزانه و شبانه اضافه بر ظرفيت دانشگاه معرفي شده اند . البته شايد اين عدد چندان قابل توجه نباشد اما مسئله مهم در افزايش ظرفيت دانشگاه هاي علوم پزشكي مشكلاتي است كه در عرصه آموزش باليني بوجود مي آيد.
وي اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشكي ايران در گذشته بيش از ظرفيت دانشجو پذيرفته اما با كاهش نسبي ظرفيت و تعديل ميزان پذيرش سعي كرديم تا به نحوي به حل اين چالش ها بپردازيم .
كبيراناركي افزايش ظرفيت پذيرش بدون هماهنگي با دانشگاه را باعث بروز مشكلاتي دانست كه در نتيجه به رفع مناسب نيازهاي كشور و جامعه منجر نمي شود.
نظر شما