مسعود دهنمكي در ادامه افزود: "صحنه هاي جنگي يكماهه فيلمبرداري مي شود و ما مشغول طراحي دكورهاي جنگي هستيم. براي ساخت صحنه هاي جنگي نياز به نيروي انساني و ابزار و ادوات نظامي زيادي است و با اينكه ارتش اعلام آمادگي و حمايت كرده بود، از حمايت ها خبري نشد و مجبوريم صحنه هاي جنگي را به صورت محدود فيلمبرداري كنيم. خوشبختانه انجمن سينماي دفاع مقدس با در اختيار گذاشتن شهرك سينمايي و امكانات مجموعه همكاري لازم را با فيلم كرده است."
اين كارگردان ادامه داد: "در ابتدا توافق اوليه با ارتش به اين قرار بود كه پادگان لويزان را در اختيار فيلم قرار دهند، اما چون اين امكان فراهم نشد، گروه فيلمبرداري مجبور شد لوكشين اردوگاه را در محل شهرك سينمايي بازسازي كند كه اين امر هزينه هاي زيادي را به گروه فيلمسازي تحميل كرد. البته همچنان اميدواريم ارتش به وعده هاي خود عمل و در صحنه هاي جنگي از ما حمايت كند."
ده نمكي در پايان گفت: "فيلم هاي دفاع مقدس براي توليد بهتر نيازمند حمايت هاي ويژه و گسترده از سوي مسئولان و ارگان هاي نظامي هستند كه اميدواريم اين امر تحقق پذيرد تا به كيفيت و كليت فيلم لطمه اي وارد نشود. 50 درصد از صحنه هاي شهري فيلم "اخراجي ها" به پايان رسيده و 25 درصد از سكانس هاي باقيمانده در يك اردوگاه نظامي و بقيه سكانس ها صحنه هاي جنگ و درگيري در ميدان نبرد است."
نظر شما