پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۵۳

در دیدار معاون ظریف با عماد خمیس اعلام شد؛

نخست وزیر سوریه به دعوت جهانگیری به تهران سفر می کند

نخست وزیر سوریه به دعوت جهانگیری به تهران سفر می کند

نخست وزیر سوریه با تشکر از دعوت جهانگیری معاون اول رییس جمهور، گفت: به‌زودی در سفر به تهران موضوعات مختلف همکاری‌های اقتصادی دو کشور پیگیری و مورد توافق قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین جابری انصاری معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه که به منظور شرکت در نشست کمیته سیاسی مشترک دو کشور و رایزنی با مقامات سوریه به دمشق سفر کرده است با نخست وزیر سوریه دیدار و پیرامون تحولات جاری و همکاری‌های دو کشور در ابعاد مختلف اقتصادی و سیاسی گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

 نخست وزیر سوریه در این دیدار با تقدیر از حمایت‌های همه جانبه جمهوری اسلامی ایران از سوریه اعلام کرد: تاریخ هیچگاه ایستادگی دولت و ملت ایران در کنار سوریه در شرایط سخت را فراموش نخواهد کرد.

محمدعماد خمیس با تاکید بر اینکه موفقیت در نبرد حلب، موفقیت محور مقاومت در تحمیل شکست به تروریست‌ها و حامیان خارجی آنهاست، افزود: تقویت همکاری‌های اقتصادی سوریه و ایران یک ضرورت است و باید افزایش همکاری های اقتصادی به طور جدی در دستور کار دو کشور قرار گیرد.

نخست وزیر سوریه با تشکر از دعوت آقای جهانگیری معاون اول محترم رییس جمهور، گفت: به‌زودی در سفر به تهران موضوعات مختلف همکاری‌های اقتصادی دو کشور پیگیری و مورد توافق قرار خواهد گرفت.

معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه نیز با تبریک موفقیت ملت سوریه در نبرد حلب به حدود چهار دهه روابط ویژه و راهبردی دو کشور اشاره کرد و ضمن تاکید بر ضرورت گسترش همکاری های اقتصادی، گفت: یکی از کارکردهای کمیته سیاسی مشترک، پیگیری همکاری های اقتصادی و تلاش در جهت اجرایی شدن توافقات اقتصادی ایران و سوریه است و امیدواریم در این چارچوب بتوانیم به پیشبرد و ارتقای روابط همه جانبه دو کشور کمک کرده و نگاه به آینده داشته باشیم.

حسین جابری انصاری با اشاره به شرایط خاص اقتصاد سوریه در وضعیت جنگ، ابراز امیدواری کرد: با اتخاذ تدابیر لازم مقدمات حل سیاسی بحران سوریه و خروج هر چه سریع‌تر این کشور از شرایط فعلی فراهم شود.

کد خبر 3856840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha