پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۳۸

مدیرکل منابع طبیعی استان بوشهر مطرح کرد

مشارکت سمن‌ها در برنامه‌های زیست محیطی و منابع طبیعی استان بوشهر

مشارکت سمن‌ها در برنامه‌های زیست محیطی و منابع طبیعی استان بوشهر

بوشهر - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر بر لزوم استفاده از مشارکت سازمان های مردم نهاد در برنامه‌های زیست محیطی و منابع طبیعی استان بوشهر تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سهیل مهاجری صبح شنبه در حاشیه اجرای طرح جنگلانه در عسلویه با اشاره به اهمیت نقش سازمان های مردم نهاد برای این اداره وحمایت همه جانبه از آنها گفت: شاهد تجلی عشق و هنر در اجرای طرح جنگلانه و سمینار عکاسی طبیعی در عسلویه بودیم.

وی اظهار داشت: منابع طبیعی استان همواره خود را در کنار سازمان های مردم نهادی قرار داده است که در راستای  محیط زیست واهداف منابع طبیعی تلاش می کنند.

مهاجری افزود: طرح جنگلانه در تمامی شهرستان‌های استان بوشهر و سمینار عکاسی طبیعت برای اولین بار بود که با این شور وشوق انجام شد ویقینا پیام فرهنگی و آموزشی گسترده‌ای برای جامعه هدف در برداشته است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر، تلاش کم‌نظیر برادران و خواهران اهل سنت در هفته وحدت و مشارکت گسترده در اجرای طرح جنگلانه و کاشت نهال حرا در روستای هاله عسلویه را نقطه عطفی در وضعیت محیط زیست ومنابع طبیعی منطقه عنوان کرد.

وی اظهار داشت: وزارت نفت در عسلویه اگر به دنبال توسعه پایدار است باید به کمک علاقمندان به محیط زیست ومنابع طبیعی بیاید و از سازمان‌های مردم نهاد حمایت بیشتری کند.

مهاجری با اشاره به اجرای بسیاری از برنامه‌های منابع طبیعی استان با محوریت همکاری و تعامل با سازمان‌های مردم نهاد گفت: اخیرا نیز نشستی در همین زمینه برگزار کردیم و انشالله در آینده با همکاری واحد آموزش اداره ساختاری تر با NGO ها مشارکت خواهیم داشت.

وی، تشکل‌های مردم نهاد را پایه‌های توسعه برنامه های زیست محیطی ومنابع طبیعی استان خواند و افزود: به طور قطع هم‌اندیشی‌ها با علاقمندان به منابع طبیعی به نقاط موثری خواهد رسید و نسخه‌های درمان‌ کننده خوبی برای مشکلات زیست محیطی استان ترسیم خواهد شد.

کد خبر 3858229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha