پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ دی ۱۳۹۵، ۹:۱۳

بنیانگذار رشته آکروژیم ژیمناستیک:

اسبقیان مرا نمی‌شناخت/ نمراتی که به ژیمناستها می دهند واقعی نیست!

اسبقیان مرا نمی‌شناخت/ نمراتی که به ژیمناستها می دهند واقعی نیست!

بنیانگذار رشته آکروژیم ژیمناستیک مدتی است که با فدراسیون این رشته قطع همکاری کرده و به عنوان بدنساز در رشته شیرجه حضور دارد. وی می‌گوید سرپرست فدراسیون حتی او را نمی‌شناخته است!

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر بخشی پور مربی و بنیانگذار رشته آکروژیم ژیمناستیک در ایران است. رشته ای که نوع خاصی از حرکات زمینی ژیمناستیک است و زمزمه های حضور آن در دوره بعدی المپیک هم شنیده می شود. ایران در این مدت با بخشی پور به موفقیت های زیادی رسید. کسب مدال در رقابتهای قهرمانی مردان آسیا و کسب مقام در جام بین المللی روسیه نشان داد که استعدادهای خوبی در این رشته وجود دارند که بدون نیاز به تجهیزات گران قیمت می توان به مدال آوری و قهرمانی آنها خوشبین بود.

همه این موفقیت ها در شرایطی حاصل شد که مربی تیم ملی این رشته در آستانه اعزام از رقابتها خط می خورد و فرد دیگری جایگزینش می شد. تداوم بی مهری ها به بخشی پور بنیانگذار این رشته تا جایی ادامه پیدا کرد که وی تصمیم گرفت موضوع را با سرپرست جدید فدراسیون در میان بگذارد اما به گفته او، شروین اسبقیان سرپرست حال حاضر فدراسیون حتی بخشی پور را نمی شناخت و وقتی برای ملاقات با وی به او داده نشد. همین باعث شد تا این مربی تیم ملی تصمیم بگیرد فعالیت و همکاری خود با رشته آکروژیم و فدراسیون ژیمناستیک را قطع کرده و در فدراسیون شنا به عنوان مربی بدنساز همکاری کند.

علی بخشی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص این جدایی اش از فدراسیون ژیمناستیک و حضور در فدراسیون شنا عنوان کرد: شاگردان من قهرمان مردان آسیا شدند و در رقابتهای متعدد به مدالهای مختلفی دست پیدا کردیم اما با بی مهری های زیادی که به من شد تصمیم گرفتم تا همکاری ام را با فدراسیون ژیمناستیک قطع کنم و به عنوان مربی بدنساز با تیم ملی شیرجه همکاری کنم که خوشبختانه این تیم موفق به کسب مقام سومی در رقابتها ی بین المللی اخیر شد.

وی در پاسخ به این سئوال که چه چیزی باعث شد دیگر در فدراسیون ژیمناستیک نمانید؟ گفت: برای رقابتهای بین المللی هلند تیم یزد را تمرین می دادم و حتی مسئولان استان اعلام کردند خودشان اسپانسر می شوند تا تیم به این رقابتها برود ولی متاسفانه در آستانه اعزام متوجه شدم رئیس کمیته آکروژیم فدراسیون نام مرا خط زده و نام خودش را برای اعزام نوشته است که این اقدام عجیب ناراحتی مسئولان اداره کل این استان را در پی داشت و آنها هم بدون من سفر را لغو کردند.

بخشی پور ادامه داد: همچنین برای رقابتهای جهانی چین که معتبرترین مسابقات این رشته است و هر دو سال یکبار برگزار می شود تیم ارومیه را تمرین دادم تا در این رویداد شرکت کنیم و متاسفانه دوباره نام مرا خط زدند. سالها در هلند زندگی کردم و به ایران آمدم تا ورزشکاران کشور خودم را تمرین بدهم و پرچم کشور خودم را بالا ببرم اما متاسفانه این رفتارها با من شد. هر بار می گفتند دبیر فدراسیون نام تو را خط زده اما وقتی از سنگینی دبیر وقت فدراسیون می پرسیدم، می گفت خط زدن نام تو کار من نیست.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا با سرپرست کنونی فدراسیون هم ملاقاتی برای حل این مشکل داشته اید؟ گفت: اسبقیان سرپرست فدراسیون حتی من  را نمی شناخت. وقتی به او سلام کردم بدون اینکه اعتنایی کند یک سلام خشک و خالی کرد و رفت. جالب است که مسئول فدراسیون نمی داند چه کسی آکروژیم را به ایران آورده است! در حال حاضر وضعیت لیگ این رشته را ببینید سه یا چهار تیم جمع می کنند و نمراتی به ژیمناستها می دهند که واقعی نیست. مثلا نمره ۲۷ به ژیمناستها می دهند در حالی که نمره قهرمانان آکروژیم جهان ۲۵ یا ۲۶ است!

بخشی پور در خصوص اینکه آیا به ژیمناستیک برمی گردد یا خیر گفت: با این شرایط خیر، من تنها به خاطر عشق و علاقه ام به ایران برگشتم تا در کشور خودم به هموطنانم خدمت کنم. وقتی من را نمی خواهند برای چه در فدراسیون بمانم؟ آن قدر دروغ گفتند و بی مهری کردند که دیگر هیچ علاقه ای برای همکاری با آقایان ندارم.  جالب است که وقتی به فدراسیون رفتم روی بورد مطلبی به نقل از اسبقیان زده بودند که گفته حاضریم با ژیمناستهایی که مهاجرت کرده اند مذاکره کنیم تا دوباره به ایران برگردند. من که در کنار این ها هستم توجهی نصیبم نمی شود آن وقت آقایان حرف از بازگشت مهاجران می زنند! به هر حال من کارم را بلدم و بیکار نمی مانم فقط باعث تاسف است که با بی مهری های عده ای پتانسیل های ژیمناستیک این طور از خانواده این رشته در کشور جدا می شوند.

کد خبر 3858276

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha