پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۴۹

صدا و سیمای مرکز لرستان در جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها درخشید

صدا و سیمای مرکز لرستان در جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها درخشید

خرم آباد- صدا و سیمای مرکز لرستان در نوزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز صدا و سیمای ایران موفق به کسب چندین مقام و تندیس هدهد زرین شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای مرکز لرستان، در نوزدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز صدا و سیمای ایران که ۳۰ آذر تا ۲ دی ماه امسال در اهواز برگزار شد؛ ۵ اثر از مرکز لرستان موفق به کسب مقام برتر و تندیس بهترین کارگردانی، بهترین تهیه کنندگی و بهترین گزارشگری شدند.

محمد رضا حافظی، کارگردان سیمای افلاک لرستان برای مستند تلویزیونی راه بی عبور، عنوان بهترین کارگردانی مستند و تندیس هدهد زرین این جشنواره را کسب کرد.

حمید بیرانوند تهیه کننده سیمای افلاک، برای تهیه کنندگی ویژه برنامه تلویزیونی عزاداری روز عاشورا، عنوان بهترین تهیه کنندگی را کسب کرد و مصطفی امرایی گزارشگر سیمای افلاک برای گزارشگری برنامه زنده تلویزیونی شبانه دیدار آشنا، عنوان بهترین گزارشگری را کسب کرد.

داوود رضایی اصل نوازنده لرستانی نیز برای نوازندگی در قطعه موسیقی بی کلام سرور، مقاوم برتر تک نوازی کمانچه را کسب کرد.

همچنین پیش از این در جشنواره سینما حقیقت که ۱۴ تا ۲۱ آذر در تهران برگزار شد، مستند راه بی عبور ساخته محمد رضا حافظی، تندیس فیروزه ای و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی فیلم های مستند نیمه بلند را کسب کرده بود.

کد خبر 3859546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha