به گزارش خبرنگار مهر، حسینقلی قوانلو شامگاه یکشنبه در سی امین جلسه ستاد تسهیلات و رونق تولید استان گلستان، اظهار کرد: از تعداد یک هزار و ۱۱۵ پرونده از طریق ستاد تسهیلات و رفع موانع تولید استان به بانکها، یک هزار و ۱۴۹ میلیارد تومان معرفی شدند.
وی اظهار کرد: تا کنون ۳۰۰ واحدتولیدی در استان گلستان، با مبلغ ۳۷۳ میلیارد تومان از طریق این ستاد تسهیلات رونق دریافت کردند و ۲۳۱ واحد تولیدی هم از محل سایر منابع بانکی مبلغ ۲۲۶ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند.
وی درخصوص آخرین وضعیت پرداختی بانکها در سامانه هماهنگ هم بیان کرد: تا به امروز در استان گلستان، بانک کشاورزی به ۷۴ واحد تولیدی، بانک ملی به ۹۸ واحد تولیدی وسایر بانکها هم مراتب به سایر واحدهای تولیدی تسهیلات پرداخت کرده اند.
قوانلو تصریح کرد: از جمع ۳۰۰ واحد دریافت کننده تسهیلات، ۱۶۷ واحد از اداره صنعت، معدن و تجارت استان گلستان و ۱۳۳ واحد از اداره جهاد کشاورزی استان معرفی شدند.
وی در این راستا افزود: همچنین از تعداد مذکور، ۵۱ واحد تولیدی با افزایش میزان تولید روبرو شدند.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان یادآور شد: جمع تسهیلات پرداخت شده در استان گلستان در سالجاری مبل ۶۰۰ میلیارد تومان بود که به ۵۳۱ واحد تولیدی پرداخت شد.
نظر شما