پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۳۷

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم:

تخلف قانونی در درآمدهای یارانه‌ها /پول برای یارانه نقدی موجود است

تخلف قانونی در درآمدهای یارانه‌ها /پول برای یارانه نقدی موجود است

یک نماینده مجلس درباره هدفمندی یارانه‌ها گفت: حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان از مردم دریافت و فقط حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان آن به مردم پرداخت می‌شود و مابه التفاوت آن به خزانه بازنمی‌گردد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، حمیدرضا حاج بابایی، رییس کمیسیون تلفیق برنامه ششم  در برنامه پایش شب گذشته  پرده از تخلف قانونی در درآمدهای یارانه‌ای برداشت و گفت: حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان بر اساس قانون از مردم دریافت می‌شود و فقط حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان آن به مردم پرداخت می‌شود و مابه‌التفاوت آن به خزانه بازنمی گردد.

وی ادامه داد: طبق بررسی‌های انجام‌شده از ۳ محور پژوهشی در مورد درآمد دولت از محل هدفمندی یارانه‌ها در سال ۱۳۹۵، هر یک از محورها درآمدهای دولت را حدود ۷۸ و ۷۷ هزار میلیارد تومان  برآورد کرده‌اند و بررسی‌های به‌عمل‌آمده در کمیسیون تلفیق برنامه ششم درآمد دولت از هدفمندی یارانه‌ها، حدود ۸۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

او گفت: درواقع حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان بر اساس قانون از مردم دریافت شده  که ۷ هزار میلیارد تومان آن مالیات است و فقط حدود ۳۵ هزار میلیارد به مردم پرداخت می‌شود که در جمع تقریباً ۴۱۷۰۰ میلیارد تومان می‌شود.

تخلف قانونی!

این نماینده مجلس گفت : بر اساس درآمد به‌دست‌آمده و مبلغ پرداختی یارانه‌ها به عموم مردم حدود ۳۹ هزار میلیارد تومان آن به خزانه بازنمی گردد که این خود یک تخلف قانونی است و درآمدها قبل از واریز به خزانه خرج  می‌شود.

بابایی گفت: در سال ۱۳۸۹ قیمت بنزین حدود ۱۰۰ تومان بوده که امسال به ۱۰۰۰ و ۱۲۰۰ تومان رسیده است   که میانگین قیمت بنزین در سال ۱۳۹۵ درواقع ۱۷۰۰ تومان است. علاوه بر بنزین از گاز مایع، نفت سفید، نفت گاز، گاز، برق و ... کسب درآمد می‌کند که این درآمد بر اساس قانون به‌حساب خزانه دولت  باید واریز شود که از این واریزی ۵۰ درصد آن  به‌صورت نقدینگی به مردم پرداخت می‌شود (۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان)، ۳۰ درصد به واحدهای تولیدی تعلق دارد و ۲۰ درصد باقی‌مانده آن در صورت گرانی به کارمندان پرداخت می‌شود.

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس تصریح کرد: بر اساس این پرداختی‌ها به هر فرد ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان یارانه پرداخت می‌شود که این مبلغ در طول این چند سال تنها  افزایش پیدا نکرده بلکه ارزش آن حدود ۸ هزار تومان کاهش پیداکرده است.

تنها ۳۵ هزار میلیارد تومان از درآمدهای هدفمندی به مردم پرداخت می‌شود

حاجی بابایی بابیان اینکه برنامه هدفمندی یارانه‌ها یک برنامه پنج‌ساله است و  تا امروز کسی نگفته درآمد دولت از هدفمندی یارانه‌ها چقدر است، افزود: این رقم در سال ۹۵ حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان و در سال قبل ۶۹ هزار میلیارد تومان بوده است که فقط حدود ۳۵ هزار میلیارد تومانش به مردم پرداخت می‌شده و رقمی حدود پنج هزار میلیارد تومان به توسعه شهری اختصاص می‌یافته است.

حاجی بابایی ادامه داد: تاکنون عوامل تولید نمی‌گذاشتند مازاد این درآمد به‌حساب خزانه واریز شود.

وی افزود : او با ابراز تأسف به سهم مردم از یارانه‌ها افزود: از اجرای این طرح تاکنون سهم هر فرد ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان بوده که با توجه به افزایش تورم سالانه قدرت این مبلغ فقط هشت هزار تومان است، این در شرایطی است که هزینه برق مصرفی مردم از زمان شروع پرداخت یارانه‌ها حدود پنج برابر شده است، این یعنی عدم تطابق برنامه‌های مدیریتی دولت.

رئیس کمسیون تلفیق مجلس ادامه داد: برای رفع مشکلات این‌چنینی باید درآمدها شفاف و نظارت‌ها دقیق‌تر گردد.

کد خبر 3860351

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha