پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۳۲

معاون دادستانی کرج:

پارکینگ‌های غیرمجاز مجاور بازار خودروی کیانمهر تعطیل شد

پارکینگ‌های غیرمجاز مجاور بازار خودروی کیانمهر تعطیل شد

کرج - معاون پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب کرج از تعطیلی پارکینگ‌های غیرمجاز مجاور بازار خودروی کیانمهر در کرج خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دادگستری استان البرز، جواد یاوری با تشریح شیوه رایج کلاه‌برداری در معاملات خودرو، گفت: در این روش کلاه‌برداری که خارج از نمایشگاه‌های اتومبیل و عمدتاً در بازار خودروی کیانمهر (معروف به شیطان بازار) رخ می‌دهد افرادی به‌عنوان خریدار با مراجعه به فروشنده ادعا می‌کنند که خودروی عرضه‌شده را با همان شرایط و قیمت خریدار هستند و معامله ازنظر آن‌ها تمام‌شده است.

یاوری با اشاره به یک شیوه جدید در کلاه‌برداری معاملات خودرو به شهروندان هشدار داد خریدوفروش خودرو را در صرفاً در بنگاه‌های دارای مجوز و از طریق دفاتر ثبت‌اسناد انجام دهند.

وی افزود: سپس خودرو با همراهی خریدار و فروشنده به یکی از پارکینگ‌ها منتقل‌شده و قبض پارکینگ را به دو قسمت تقسیم می‌کنند تا هنگام تعویض پلاک دستشان باشد؛ اما کلاه‌برداری زمانی شروع می‌شود که خریدار با طرح بهانه‌های مختلف از قبیل بی‌رنگ بودن خودرو، خواستار فسخ معامله و مطالبه خسارت می‌شوند و فروشنده بی‌اطلاع را در دام خود گرفتار می‌کنند.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب کرج با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای کاهش این نوع کلاه‌برداری گفت: تعیین شعبه ویژه رسیدگی به این دعاوی در دادسرای ناحیه ۴ کرج، تعطیلی پارکینگ‌های غیرمجاز مجاور بازار کیانمهر و آگاه‌سازی شهروندان درباره این شیوه کلاه‌برداری ازجمله اقدامات بوده که تأثیر زیادی در کاهش حجم کلاه‌برداری‌ها داشته است.

وی با تأکید بر اینکه این اقدامات پس از برگزاری جلسات متعدد توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز و با هماهنگی این معاونت انجام‌شده، به شهروندان توصیه کرد ضمن هوشیاری در هنگام خریدوفروش، معاملات خود را در نمایشگاه‌های دارای پروانه کسب و از طریق سند رسمی انجام دهند.

کد خبر 3861442

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha