پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۲۰

به مناسبت سالروز حماسه ۹ دی انجام می شود؛

کرسی های بصیرت افزایی"داستان حضور" در جنوب تهران برگزار می شود

کرسی های بصیرت افزایی"داستان حضور" در جنوب تهران برگزار می شود

شهرری-شهردار منطقه ۲۰ تهران ضمن گرامیداشت حماسه معنوی و مردمی ۹ دی، از ویژه برنامه های فرهنگی و اجتماعی این منطقه خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احمد صفوی به اهمیت روز بصیرت که روز تجدید میثاق امت با ولایت بود، اشاره کرد و اظهار داشت: به منظور گرامیداشت این حماسه معنوی و مردمی، ویژه برنامه های متنوعی از سوی مدیریت شهری منطقه ۲۰ تهران تدارک دیده شده است که با محوریت مساجد برگزار می شود.

صفوی با اشاره به اینکه بصیرت افزایی در تمامی اقشار جامعه به ویژه جوانان از مهمترین اهداف ویژه برنامه های روز بصیرت و گرامیداشت حماسه نهم دی است، افزود: ۱۵ کرسی بصیرت افزایی و جریان شناسی با عنوان "داستان حضور" با مشارکت پایگاه های بسیج محلات در مساجد شاخص منطقه ۲۰ تهران برپا می شود.

وی به تعامل سازنده مدیریت شهری و روحانیون منطقه ۲۰ نیز اشاره کرد و گفت: برپایی همایش بزرگ بصیرت با حضور تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر، روحانیون و ائمه جماعات شهرری از دیگر برنامه های این مناسبت است که در همان روز اجرا می شود.

شهردار منطقه ۲۰ تهران فضاسازی های عمومی، برپایی نمایشگاه های هنری، نمایش فیلم های مستند و ایجاد گذرهای کتاب با موضوع حماسه ملی ۹ دی را از دیگر ویژه برنامه های این مناسبت برشمرد که در مراکز فرهنگی محلات ۲۰ گانه این منطقه اجرا خواهد شد.

کد خبر 3862390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha