پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ دی ۱۳۹۵، ۹:۳۴

انتخابات شورای اجرایی شاخه دانش‌آموزی هلال احمر در دیر برگزار شد

انتخابات شورای اجرایی شاخه دانش‌آموزی هلال احمر در دیر برگزار شد

بوشهر - رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر، از برگزاری انتخابات شورای اجرایی شاخه دانش‌آموزی سازمان جوانان هلال احمر در این شهرستان خبر داد.

مهدی نظامیان در حاشیه بازدید از برگزاری این انتخابات در مدرسه عفاف بندر دیر، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با تشکیل کانون شاخه دانش‌آموزی در مدارس شهرستان دیر و آموزش امداد و کمک‌های اولیه در قالب تیم‌های ۱۴ نفره، دانش آموزان هر مدرسه در طرح دادرس به‌عنوان دانش‌آموز آماده در روزهای سخت فعالیت خواهد کرد.

وی خاطر نشان کرد: ایجاد نظام هم‌اندیشی و تقویت نقش مشارکت، تصمیم‌گیری، مسئولیت‌پذیری و پاسخ‌گویی جوانان در فعالیت‌ها، از مهم‌ترین اهداف برگزاری این انتخابات خواهد بود.

نظامیان با بیان اینکه دانش، انگیزه، نشاط و مهارت جوانان تاثیر بسزایی در تحقق ماموریت های سازمانی جمعیت هلال احمر دارد، افزود:این تیم‌ها به‌طور تخصصی تمام آموزش‌های لازم در خصوص تخلیه و پناهگیری اضطراری، حمل مصدوم، کنترل خونریزی‌ها، پانسمان و بانداژ، آتل‌بندی و احیای قلبی و ریوی (CPR)، برپایی چادرهای امدادی و اسکان اضطراری را خواهند دید و با مهارت کافی در ماموریت ها شرکت خواهند کرد.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دیر از جذب، آموزش و به‌کارگیری موثر جوانان در برنامه‌ها و فعالیت‌های داوطلبانه سازمان جوانان جمعیت هلال احمر خبر داد و افزود: رشد و تعالی هر جامعه در گرو مشارکت فعال و موثر سرمایه انسانی آن به‌ویژه جوانان است و از این رو نگرش‌ها باید معطوف به افزایش نقش آفرینی جوانان در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها باشد.

نظامیان گفت: در راستای پی‌ریزی اهداف و مأموریت‌های سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، باید از فرصت ایجاد شده در مدارس و اشتیاق  وصف ناپذیر دانش آموزان نسبت به حضور و فعالیت در جمعیت هلال احمر بیشترین بهره حاصل شود.

کد خبر 3864141

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha