پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۲۹

رئیس صنعت و معدن اردبیل با مهر مطرح کرد؛

محدودیت کالای صادراتی در اردبیل/استاندارد تولید تقویت شود

محدودیت کالای صادراتی در اردبیل/استاندارد تولید تقویت شود

اردبیل – رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل یکی از مشکلات فعلی توسعه صادرات استان را محدودیت کالاهای صادراتی دانست.

سید حامد عاملی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: با وجود رشد صادرات استان از سال ۹۲ تا ۹۴ وضعیت صادرات رضایت‌بخش نیست و لازم است اقداماتی جهت توسعه اجرایی شود.

وی بخش مهمی از ضرورت توسعه صادرات را تنوع‌بخشی به محصولات دانست و تأکید کرد: لازم است واحدهای تولیدی به استانداردهای صادراتی توجه نشان بدهند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اذعان به اینکه در این حوزه برنامه‌هایی در سال‌های اخیر عملیاتی شده است، تأکید کرد: به عنوان مثال در بخش صنایع الکترونیک، صنایع نفت و گاز، مصالح ساختمانی و تجهیزات ورزشی واحدهایی با توان صادرات فعال هستند.

عاملی تأکید کرد بعد از متنوع شدن کالاهای صادراتی می‌توان نسبت به توسعه صادرات خوش‌بین بود و سهم استان در بازارهای جهانی را توسعه داد.

وی مانع دوم در توسعه صادرات را ضعف شناخت از بازارهای جهانی دانست و افزود: لازم است شرکت‌های مدیریت صادرات در استان فعال شده و نسبت به اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی تجار اقدام کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همچنین به ضرورت بهسازی فضای فعالیت تجاری برای فعالان تجاری تأکید کرد و گفت: در این راستا انتظار می‌رود تمامی دستگاه‌های متولی سهم اختصاصی خود را به شکل مطلوب ایفا کنند.

کد خبر 3864260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha