پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۲۹

رئیس صنعت و معدن اردبیل با مهر مطرح کرد؛

محدودیت کالای صادراتی در اردبیل/استاندارد تولید تقویت شود

محدودیت کالای صادراتی در اردبیل/استاندارد تولید تقویت شود

اردبیل – رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل یکی از مشکلات فعلی توسعه صادرات استان را محدودیت کالاهای صادراتی دانست.

سید حامد عاملی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: با وجود رشد صادرات استان از سال ۹۲ تا ۹۴ وضعیت صادرات رضایت‌بخش نیست و لازم است اقداماتی جهت توسعه اجرایی شود.

وی بخش مهمی از ضرورت توسعه صادرات را تنوع‌بخشی به محصولات دانست و تأکید کرد: لازم است واحدهای تولیدی به استانداردهای صادراتی توجه نشان بدهند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اذعان به اینکه در این حوزه برنامه‌هایی در سال‌های اخیر عملیاتی شده است، تأکید کرد: به عنوان مثال در بخش صنایع الکترونیک، صنایع نفت و گاز، مصالح ساختمانی و تجهیزات ورزشی واحدهایی با توان صادرات فعال هستند.

عاملی تأکید کرد بعد از متنوع شدن کالاهای صادراتی می‌توان نسبت به توسعه صادرات خوش‌بین بود و سهم استان در بازارهای جهانی را توسعه داد.

وی مانع دوم در توسعه صادرات را ضعف شناخت از بازارهای جهانی دانست و افزود: لازم است شرکت‌های مدیریت صادرات در استان فعال شده و نسبت به اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی تجار اقدام کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همچنین به ضرورت بهسازی فضای فعالیت تجاری برای فعالان تجاری تأکید کرد و گفت: در این راستا انتظار می‌رود تمامی دستگاه‌های متولی سهم اختصاصی خود را به شکل مطلوب ایفا کنند.

کد خبر 3864260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha