پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۱۱

رئیس هیئت کشتی قم در گفتگو با مهر:

کشتی قم امیدوارانه به بازی‌های آسیایی و المپیک می‌نگرد

کشتی قم امیدوارانه به بازی‌های آسیایی و المپیک می‌نگرد

قم - رئیس هیئت کشتی قم با بیان این که جمعیت آزادکاران قمی از فرنگی کاران بیشتر است اما باید در این حوزه بیشتر کار کند گفت: کشتی قم امیدوارانه به بازی‌های آسیایی و المپیک می‌نگرد.

محسن حلوایی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ما در حال حاضر در کشتی فرنگی شرایط بسیار خوبی داریم. چند قهرمان نونهال، نوجوان و جوان ما در سطح اول کشور رقابت می‌کنند و عضو تیم ملی هستند. در رده سنی بزرگسالان در گذشته ما تنها هادی علیزاده پورنیا را در اختیار داشتیم اما حالا علی زینتی رفاه و مهدی ابراهیمی نیز در این رده و سطح دارای شانس هستند و اتفاقات خوبی در آینده رخ می‌دهد.

وی افزود: در رده‌های سنی پایین‌تر، سازندگی امیدوار کننده‌ای در کشتی قم رخ داده است و این سازندگی همچنان ادامه دارد. کشتی گیرانی مثل محمد مردی، محمد جواد رضایی و علیرضا نجاتی و چند کشتی گیر دیگر می‌توانند در سال‌های آینده نامی برای خود دست و پا کنند.

رئیس هیئت کشتی استان قم گفت: ما امروز در جایی قرار گرفتیم که می‌توانیم امیدوارانه به کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ و بازی‌های آسیایی فکر کنیم. این یک جهش در کشتی قم بوده است. خوشحالم که با کار تیمی پیش رفته‌ایم. در چنین موفقیت‌هایی یک نفر نقش ندارد بلکه تیم است که کار می‌کند و حاصل کار یک گروه و یک مجموعه این می‌شود که مدال‌های رنگارنگی به دست می‌آید.

حلوایی بیان داشت: در بخش کشتی آزاد به تدریج اتفاقات بهتری رخ می‌دهد. جمعیت آزادکاران قمی از فرنگی کاران بیشتر است اما نیاز داریم که در این حوزه بیشتر کار کنیم. به عقیده من کشتی آزاد قم این ظرفیت را دارد که به تدریج در سطح کشور مطرح شود. ما چند کشتی گیر نونهال درجه یک در قم داریم و در مسابقات اخیر در سطح کشوری نیز مدال گرفتیم.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایطی که در قم در زمینه مربیگری و قهرمان پروری وجود داشته، کشتی فرنگی از آزاد سبقت گرفته است. شاید یکی از دلایل آن، این باشد که در کشتی آزاد مثل کشتی فرنگی قهرمان شاخصی وجود نداشته که الگو باشد.

رئیس هیئت کشتی استان قم تصریح کرد: اما در مجموع آینده کشتی آزاد قم را روشن می‌بینم و به تدریج شرایط بهتر خواهد شد. دوران شکوفایی کشتی فرنگی نیز کماکان ادامه دارد و با تلاش مربیان علاقمند ما و گرایش خوبی که بین جوانان به کشتی وجود دارد فضا برای موفقیت یک جوان علاقمند در قم مهیا شده است.

کد خبر 3867199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha