پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۶ دی ۱۳۹۵، ۸:۵۶

در گفت و گو با مهر مطرح شد؛

اعطای تسهیلات رونق به۶۸۶واحدصنعتی مرکزی/۴۶۰میلیاردتومان پرداخت شد

اعطای تسهیلات رونق به۶۸۶واحدصنعتی مرکزی/۴۶۰میلیاردتومان پرداخت شد

اراک- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون به ۶۸۶ واحد صنعتی کوچک و متوسط در استان مرکزی، ۴۶۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید پرداخت شده است.

محمدرضا حاجی پور در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۸۶ واحد صنعتی در استان مرکزی مجموعا از ۴۶۰ میلیارد تومان تسهیلات به منظور رونق و فعالیت مجدد بهره مند شدند که از میزان مذکور، ۳۷۱ واحد صنعتی به طور مستقیم از بانک های عامل، ۱۸۷میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند.

وی افزود: همچنین به ۳۱۵ واحد صنعتی نیز که از طریق ثبت نام در سامانه بهین یاب وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست وام داشتند، ۲۷۳ میلیارد تومان تسهیلات اعطا شد.

حاجی پور خاطرنشان ساخت: در سطح کشور ۱۶هزار میلیارد تومان بودجه برای راه اندازی واحدهای صنعتی متوسط و کوچک درنظر گرفته شده و از این میزان ۴۵۰میلیاردتومان سهم استان مرکزی بود در حالی که تاکنون بیش از میزان مقرر، یعنی ۴۶۰میلیارد تومان تسهیلات در استان اعطا شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به سفر روز جاری وزیر صنعت به استان مرکزی، بیان کرد: محمدرضا نعمت زاده، امروز به منظور بررسی و تصمیم گیری برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی سنگین و بزرگ استان، در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی استان مرکزی در اراک حضور می یابد.

حاجی پور خاطرنشان ساخت: در این سفر یک روزه رضا رحمانی، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت و سه تن از معاون وزیر، شامل معاون طرح و برنامه، معاون امور صنایع و رئیس هیات عامل ایمیدرو، نعمت زاده را همراهی می کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: همچنین معاونان وزیر صنعت طی این حضور در استان، از دو واحد صنعتی و تولیدی در دو شهرستان استان مرکزی بازدید خواهند کرد.

کد خبر 3869214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha