پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ دی ۱۳۹۵، ۱۰:۳۵

دادستان کل کشور به مهر خبرداد؛

ارسال پرونده احمدمنتظری به دادگاه تجدیدنظر/حکم به زودی قطعی میشود

ارسال پرونده احمدمنتظری به دادگاه تجدیدنظر/حکم به زودی قطعی میشود

دادستان کل کشور و رئیس دادگاه ویژه روحانیت آخرین وضعیت پرونده «احمد منتظری» را تشریح کرد.

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت پرونده معروف به فایل صوتی منتشر شده آیت الله منتظری و پرونده فرزند این فرد، گفت:با جریان مربوط به انتشار آن فایل صوتی برخورد جدی می شود.

رئیس دادگاه ویژه روحانیت از اعلام اخبار جدید در این پرونده و مرتبط بااین فایل صوتی در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: این پرونده همچنان مفتوح  و مختومه نشده است.

دادستان کل کشور در خصوص پرونده احمد منتظری گفت: پرونده این فرد در حال حاضر در مرحله تجدید نظر است اما در آینده نزدیک حکم قطعی برای وی صادر می شود.

به گزارش مهر، احمد منتظری فرزند آیت الله حسینعلی منتظری در جریان انتشار فایل صوتی در دادگاه ویژه روحانیت به دلیل انتشار یک فایل صوتی از پدرش به اتهام اقدام علیه امنیت ملی، انتشار اسناد سری و تبلیغ علیه نظام به ۲۱ سال حبس تعزیری و خلع لباس محکوم شده بود که بنا به گفته سایت این شخص، شش سال از این حبس درباره او اجرا خواهد شد.

همچنین به گفته خود احمد منتظری به این دلیل که «مجموع اقدامات متهم خلاف شأن روحانیت تشخیص داده شده» او به خلع لباس روحانیت هم محکوم شده بود.

کد خبر 3869773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha