پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ دی ۱۳۹۵، ۹:۳۰

آغاز تدوین برنامه مدیریت تالاب بین‌المللی خور باهو و خلیج گواتر

آغاز تدوین برنامه مدیریت تالاب بین‌المللی خور باهو و خلیج گواتر

مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران از آغاز فرآیند تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب بین‌المللی خور باهو و خلیج گواتر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست مدیر ملی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران با اشاره به لزوم بکارگیری رویکرد زیست‌بومی در حفاظت و مدیریت تالاب‌های کشور از آغاز فرآیند تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب بین‌المللی خور باهو و خلیج گواتر خبر داد.

وی افزود: این برنامه با مشارکت کلیه ذینفعان منطقه گواتر و شهرستان چابهار در دست تدوین بوده و افق روشنی را برای حفاظت و بهره‌برداری پایدار از پتانسیل‌های این اکوسیستم ترسیم می‌نماید.

محسن سلیمانی روزبهانی تصریح کرد: با گفتگوها و نشست‌های برگزار شده با ذینفعان منطقه و با توجه به حمایت و پشتیبانی دستگاه‌های اجرایی و فرماندار ویژه منطقه، برنامه در مدت زمان کوتاهی تدوین و اجرایی خواهد شد.

نقش مشارکت جوامع محلی بخصوص بهره‌برداران و صیادان در تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب بسیار حائز اهمیت بوده و با اجرایی شدن این برنامه علاوه بر حمایت جوامع محلی در حفاظت از تالاب، پتانسیل‌های این اکوسیستم برای توسعه پایدار و رونق معیشت جوامع محلی نیز بکار گرفته خواهد شد که این موضوع نویدبخش مشارکت نظامند مردم در حفاظت از اکوسیستم‌های آبی کشور است.

در خصوص برنامه ریزی و حفاظت مشترک این تالاب بین المللی، گفتگوهایی نیز با مقامات مسئول پاکستانی انجام شده که در ادامه از این ظرفیت نیز برای حفاظت و پایداری خدمات و کارکردهای خلیج گواتر استفاده می شود.

کد خبر 3870252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha