احمد شيرزاد عضو شوراي مركزي حزب مشاركت كه از يك سال و نيم پيش به عنوان رئيس جبهه اصلاحات استان اصفهان انتخاب شده است، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: براي اينكه اصلاح طلبان در انتخابات آتي به ائتلافي تمام عيار برسند، دشواري هايي زيادي پيش رو دارند اما خوشبختانه ما در اصفهان وضعمان بهتر است و از آنها چند گام هم جلوتر هستيم.
نماينده مردم اصفهان در مجلس ششم افزود: به واسطه آشنائي و ارتباطي كه اصلاح طلبان اصفهان از ديرباز با هم داشتند و حسن اعتمادي كه بين آنها وجود دارد، ائتلاف بسيار سريعتر و حتي جلوتر از تهران شكل گرفته است.
وي به ديدار اخير گروههاي اصلاح طلب با كروبي براي جلب نظر حزب اعتماد ملي در ائتلاف اصلاح طلبان اشاره كرد و با مثبت خواندن اين ديدارها ، گفت: در جبهه اصلاحات اصفهان، اغلب احزاب اصلاح طلبي كه در كشور فعال هستند، عضويت دارند و اعتماد ملي هم جزئي از آنهاست كه حضور و همكاري خوبي با جبهه اصلاحات دارد. هرچند آنها و ساير احزاب تابع دفاتر مركزي خود هستند.
شيرزاد گفت: به شكل گيري و حضور اعتماد ملي در ائتلاف اصلاح طلبان خوشبينم و تلاش مي كنيم كه با يك برنامه واحد و با يك ليست واحد در انتخابات حضور يابيم.
اين عضو شواري مركزي حزب مشاركت با بيان اينكه ليست اصلاح طلبان هنوز مشخص نيست و در حال رايزني و كسب اطلاعات بيشتر هستيم، بر حضور اين حزب در ائتلاف اصلاح طلبان تاكيد كرد.
وي ابراز عقيده كرد: خط سياسي حزب مشاركت در انتخابات تلاش حداكثري براي دستيابي به ليست و برنامه مشترك است و ما سعي كرديم كه صادقانه و در عين حال جدي و مصمم وارد ميدان شويم ، هر چند كه جبهه اصلاحات جبهه بزرگي از فعالين سياسي كشوراست و حضور همه آنها در اين ائتلاف كار آساني نخواهد بود.
شيرزاد در پايان با اشاره به اختلافات موجود در بين گروههاي اصولگرا ، خاطر نشان كرد: وضعيت اصولگرايان با اصلاح طلبان بسيار متفاوت است، هرچند كه بعضا رايزني هايي صورت مي گيرد ولي آنچه بيشتر مهم است، ريش سفيدي ها و نظر افراد ذي نفوذ در اصولگرايان است كه حتي در اوج اختلاف و افتراق نوعي سازماندهي نهايتا مي تواند مسئله را به شكل ديگري در بياورد و سازماندهي در آن جناح حرف آخر را خواهد زد.
نظر شما