پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۰۳

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

۳۷۲ میلیارد تومان برای احیای واحدهای تولیدی راکد لرستان پرداخت شد

۳۷۲ میلیارد تومان برای احیای واحدهای تولیدی راکد لرستان پرداخت شد

خرم آباد - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از پرداخت ۳۷۲ میلیارد تومان برای احیای واحدهای تولیدی راکد در این استان خبر داد.

محمدرضا صفی خانی در  گفت‌وگو با خبرنگار مهر در سخنانی با اشاره به برنامه ریزی برای احیای واحدهای تولیدی راکد در لرستان اظهار داشت: در مجموع مقرر شده که تسهیلات لازم به ۳۰۷ واحد تولیدی راکد استان برای احیا پرداخت شود.

وی بیان داشت: در مجموع برای این تعداد واحد تولیدی ۴۰۵ میلیارد تومان اعتبار و تسهیلات در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان ادامه داد: این میزان تسهیلات برای احیای واحدهای راکد، نیمه فعال و طرح های بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی پیش بینی شده است.

صفی خانی با بیان اینکه تا کنون تسهیلات لازم به ۲۵۵ واحد تولیدی راکد لرستان طی امسال پرداخت شده است گفت: به این تعداد واحد ۳۷۲ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه ۹۲ درصد برنامه ریزی های صورت گرفته برای احیای واحدهای راکد استان تحقق پیدا کرده است گفت: در این زمینه لرستان در رتبه اول کشور قرار گرفته است.

کد خبر 3872556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha