پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۴۶

پسکوف:

اتهام دست داشتن روسیه در جاسوسی علیه کلینتون شوخی مسخره ای است

اتهام دست داشتن روسیه در جاسوسی علیه کلینتون شوخی مسخره ای است

سخنگوی کرملین ادعای دخالت مسکو در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را محکوم کرده و آنرا شوخی مسخره آمیز خواند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز چهارشنبه گفت: ادعاهائیکه روسیه را متهم به جاسوسی علیه «هیلاری کلینتون» و «دونالد ترامپ» می کند، کاملا بی اساس و شوخی مسخره آمیز است.

وی در ادامه با اشاره به این مطلب که کرملین هیچگونه اطلاعات توافقی علیه «هیلاری کلینتون» در دست ندارد، تاکید کرد: مسکو در جمع آوری این گونه موضوعات شرکت نمی کند.

سخنگوی کرملین در ادامه افزود: ادعائیکه سازمان اطلاعات روسیه را متهم به گرفتن هرگونه اطلاعات توافقی از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب می کند نیز تلاشی دیگر در جهت صدمه زدن به روابط دوجانبه است.

لازم به ذکر است که اخیرا و به صورت مکرر، سازمان امنیت و اطلاعات آمریکا، هکرهای روسیه را متهم به نفوذ در رایانامه های «کلینتون» و کمیته نمایندگان دموکرات کرده که مسکو آنرا بدون سند و بی پایه و اساس دانسته است.

کد خبر 3874288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha