پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ دی ۱۳۹۵، ۲۱:۱۴

همزمان با شروع کنفرانس خبری «ترامپ»؛

ارزش پزو در برابر دلار به پایین ترین سطح رسید

ارزش پزو در برابر دلار به پایین ترین سطح رسید

همزمان با آغاز کنفرانس خبری «ترامپ»، ارزش پزو، پول ملی مکزیک، در مقابل دلار آمریکا با در پیش گرفتن روندی نزولی، به پایین ترین سطح خود رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، با شروع کنفرانس خبری  «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا، ارزش پولی ملی مکزیک موسوم به پزو با کاهش تاریخی روبرو شد.

در همین حال هر ۲۲ پزو در مقابل یک دلار آمریکا معامله شد که چنین کاهش ارزشی بعنوان یک رویداد تاریخی تلخ برای مکزیک محسوب می شود.  

همچنین در سال گذشته میلادی نیز  پزو یکی از ضعیف ترین عملکردهای ارزی را به خود اختصاص داد و تا کنون ۲۰ درصد ارزش خود را از دست داده است؛ هر چه به زمان ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید نزدیک تر می شویم، این کاهش ارزش محسوس تر می شود.  

در ادامه این روند، در کمتر از یکساعت گذشته همزمان با آغاز نشست خبری ترامپ،  یک بار دیگر ارزش پزو در برابر دلار آمریکا با کاهش روبرو شد و ۴۵ دهم درصد از اعتبار پول ملی مکزیک کاسته شد.  

به گزارش خبرگزاری مهر، روند کاهش ارزش پزو در چند روز اخیر شتاب گرفته است و هفته گذشته ترامپ اعلام کرد، تلاش می کند با افزایش مالیات بر روی خودروسازهای اصلی آمریکا که در مکزیک محصولات خود را تولید و روانه بازار آمریکا می کنند، آنها را به ایالات متحده بازگرداند.  

ترامپ در نشست خبری خود که هم اکنون در حال برگزاری است، مواضع خصمانه خود علیه مکزیک را باردیگر تکرار کرد و گفت: هزینه ساخت دیوار بین مکزیک و آمریکا را باید مکزیکی‌ها بپردازند.

او در سخنرانی مطبوعاتی خود بر بازگرداندن شرکت های آمریکایی به داخل این کشور تاکید و بازگشتن سرمایه های آمریکا به داخل این کشور را یک ضرورت معرفی کرد.

کد خبر 3874734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha