پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۳۱

رئیس سازمان مدیریت بحران:

بحران آب در تمام کشور جدی است/تلاش برای انتقال آب از خلیج‌فارس

بحران آب در تمام کشور جدی است/تلاش برای انتقال آب از خلیج‌فارس

یزد ـ رئیس سازمان مدیریت بحران با بیان اینکه تدابیری برای رفع مشکل کم آبی در مناطق مرکزی ایران اندیشیده شده است، گفت: در این راستا تلاش‌هایی برای انتقال آب از خلیج‌فارس آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نجار پیش از ظهر امروز در بازدید از دشت ابرکوه و دیدار با مسئولان این شهرستان اظهار داشت: بحران آب در تمام کشور جدی است بنابراین باید برای عبور از بحران کم آبی تدابیر جدی اندیشیده شود و موضوع بهره وری آب نیز به شکل جدی‌تری مورد توجه قرار گیرد.

وی عنوان کرد: استان یزد نیز از جمله استان‌هایی است که کمبود آب در آن جدی است اما موضوع کمبود آب در یزد جدید نیست و این استان از دیرباز استانی کم آب و کویری بوده اما قناعت، صرفه‌جویی و بهره‌وری آب در این استان، آبادانی آن را طی سالیان متمادی حفظ کرده است.

نجار بیان کرد: بهره‌وری آب توسط مردم یزد یک الگو است و همه استان‌ها باید از تجارب یزدی‌ها در این زمینه استفاده کنند.

معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه در کنار آموزش و فرهنگ سازی، بحث انتقال آب نیز به طور جدی در حال پیگیری است، افزود: بحث انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران با جدیت دنبال می شود و آب شیرین کن هایی نیز به همین منظور مستقر شده است.

وی در مورد اعتبارات سازمان مدیریت بحران نیز بیان کرد: ۵ درصد اعتبارات کشور به این سازمان اختصاص یافته که به دلیل اهمیت موضوع آموزش و پیشگیری از وقوع بحران و کم هزینه تر بودن آن، سه درصد از این میزان به بحث پیشگیری و پیش بینی اختصاص یافته است.

به گزارش مهر، اسماعیل نجار در سفر خود به شهرستان ابرکوه از فرونشست زمین در دشت ابرکوه همچنین از برخی آثار تاریخی نظیر سرو ابرکوه و خانه آقازاده بازدید کرد.

کد خبر 3877674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha