به گزارش خبرگزاری مهر، مازیار حسینی ضمن اعلام این خبر گفت: منطقه ۱۲ یک پهنه ویژه شهری با کارکردهای خاص اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای پایتخت است که با توجه به حجم بالای تقاضای سفر در آن، حمل و نقل عمومی و مدیریت سفرهای آن نیز باید به صورت ویژه و متمامیز مدیریت شود.
وی با اشاره به موافقت شهردار تهران با اجرای حمل و نقل عمومی پاک در منطقه ۱۲ تصریح کرد : با نظر شهردار تهران تمامی مدهای حمل و نقل عمومی در این منطقه به سمت وسایل برقی و پاک هدایت می شود که تأثیر قابل توجهی در کاهش آلودگی هوا و و ارتقای سطح زندگی شهری در این پهنه خواهد داشت.
به گفته حسینی، مترو، LRT، اتوبوس های برقی و هیبریدی، موتور برقی و تاکسی های برقی و هیبریدی از جمله مدهای حمل و نقلی هستند که می توانند کل جابجایی های این منطقه را به صورتی کاملا پاک تا افق سال ۱۴۰۴ پوشش دهند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تصریح کرد: حمل و نقل پاک، تجربه موفق بسیاری از کلانشهرهای توسعه یافته جهان است که تهیه این لایحه بر همین اساس صورت می گیرد و در صورت تصویب شورای شهر می تواند نقطه آغاز یک جریان تأثیر گذار شهری در تهران و سایر کلانشهرهای ایران باشد.
نظر شما