پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ دی ۱۳۹۵، ۲۲:۴۱

امام جمعه یزد:

دستگاه‌ها طرح‌های اجرایی و کارآفرینی در اختیار جوانان قرار دهند

دستگاه‌ها طرح‌های اجرایی و کارآفرینی در اختیار جوانان قرار دهند

یزد ـ نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد از دستگاه‌های اجرایی خواست تا طرح‌های کارآفرینی در اختیار جوانان قرار دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدرضا ناصری عصر امروز در دیدار جمعی از مسئولان دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و استان یزد با تاکید بر لزوم اشتغالزایی برای جوانان به ویژه افراد تحصیلکرده اظهار داشت: اینکه دستگاه‌ها و بانک ها از جوانان می خواهند طرح‌های اشتغالزایی خود را ارائه دهند، منطقی نیست.

وی بیان کرد: جوانانی که اغلب تجربه کافی ندارند، چگونه می توانند طرح‌های کارآفرینی ارائه دهند گرچه زمانی که طرح ارائه می دهند نیز دستگاه‌ها و بانک‌ها آنها را زیر سئوال می برند.

ناصری تاکید کرد: طرح های کارآفرینی باید از سوی ادارات و دستگاه‌ها آماده باشد و برای اجرا در اختیار جوانان قرار گیرد.

وی تصریح کرد: جوانان کمتر از مسئولان در جریان نیازهای جامعه و احتمال موفقیت با عدم موفقیت یک طرح هستند بنابراین منطقی این است که این طرح‌ها از سوی دستگاه‌ها ارائه شود.

امام جمعه یزد یادآور شد: تنها لازم است آموزش‌های لازم به جوانان ارائه شود تا آنها مهارت کافی برای اجرای طرح ها را به دست آورند.

وی تصریح کرد: اگر این موضوع به درستی مورد توجه قرار گیرد، دیگر شاهد بیکاری جوانان در جامعه نخواهیم بود.

ناصری یکی از موارد بسیار مهم در کنار امر تولید را فروش محصولات تولیدی دانست و بیان کرد: اغلب کارآفرینان و تولیدکنندگان برای فروش محصولات خود با مشکل مواجه هستند و لازم است به بحث بازاریابی به طور تخصصی پرداخته شود.

امام جمعه یزد خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد به بحث بازاریابی به شکل علمی پرداخته نشده و مسئولان امر باید در این زمینه فعالتر وارد عمل شوند و این موضوع را به منظور رونق کسب و کار جدی بگیرند.

کد خبر 3878098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha