پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۱۷

مدیرکل تعهدات قانونی صندوق خبر داد:

افزایش مستمری بیمه اجتماعی ازدی ماه/معوقات ۹ماه اخیرپرداخت می‌شود

افزایش مستمری بیمه اجتماعی ازدی ماه/معوقات ۹ماه اخیرپرداخت می‌شود

مدیرکل تعهدات قانونی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از افزایش ۱۰ درصدی مستمری مستمری‌بگیران از دی ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌ عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، سوگند سهیلی در توضیح این خبر گفت: مستمری تمامی بازماندگانی که سرپرست خانوارشان تا آخرین روز سال ۹۴ فوت شده باشد و بیمه‌شدگانی که بر اساس رای کمیسیون پزشکی تا همین روز از کار افتاده کلی شناخته شده باشند، بر اساس تصمیم جدید صندوق، ۱۰ درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه مبنای این افزایش مستمری از ابتدای سال ۹۵ خواهد بود تصریح کرد: تمامی معوقات ۹ ماهه گذشته که به واسطه این افزایش نرخ مستمری باید به مستمری‌بگیران پرداخت شود، به صورت یک‌جا در جریان پرداخت دی ماه به حساب مستمری بگیران واریز می‌شود.

کد خبر 3878662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha