پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ دی ۱۳۹۵، ۱۶:۴۴

یک منبع آگاه به مهر خبر داد؛

پلمپ دفاتر مشاوران آیت الله هاشمی امری عادی وبرای مراحل اداری است

پلمپ دفاتر مشاوران آیت الله هاشمی امری عادی وبرای مراحل اداری است

یک منبع آگاه در مجمع تشخیص مصلحت نظام، توضیحاتی درباره خبر پلمپ شدن دفاتر مربوط به مشاوران رئیس فقید مجمع ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در پی مطرح شدن خبرهایی مبنی بر پلمپ شدن دفاتر مشاوران مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، یک منبع آگاه در مجمع به خبرنگار مهر اطلاع داد که این اقدام امری متعارف بوده و برای انجام مراحل قانونی و اداری مربوط به اسناد و اموال این دفاتر در پی فوت رئیس مجمع صورت گرفته است.

به گفته این منبع آگاه، نمونه این اقدام در اسفندماه سال گذشته و در پی ارتحال آیت‌الله واعظ طبسی نیز در دفاتر مربوط به تولیت آستان قدس رضوی انجام شده بود؛ لذا این مسئله امر جدید و نامتعارفی نیست.

این منبع آگاه همچنین این نکته را یادآور شده است که پیش از اقدام اداری اخیر در پلمپ دفاتر مشاوران رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، چهارشنبه هفته گذشته دفتر وی در حوزه ریاست مجمع و نیز دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی برای انجام مراحل اداری پس از فوت، پلمپ شده است.

وی همچنین افزود: برخی از افراد از جمله آقای مرتضی الویری که دفاتر آنها در مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز برای مراحل اداری پلمپ شده است، اساساً سمت مشاوره رسمی نداشته‌اند و رفت و آمد آنها به این دفاتر به صورت غیررسمی بوده است و از این دفاتر برای فعالیتهای شخصی و سیاسی استفاده می کرده اند.

کد خبر 3878899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha