پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ دی ۱۳۹۵، ۱۵:۰۹

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده:

جذب سرمایه‌گذاری خارجی۱۱میلیارددلاری ازدستاوردهای مهم برجام است

جذب سرمایه‌گذاری خارجی۱۱میلیارددلاری ازدستاوردهای مهم برجام است

یاسوج - معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: جذب سرمایه‌گذاری خارجی ۱۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلاری ظرف یک سال اخیر یکی از دستاوردهای مهم برجام است.

به گزارش خبرنگار مهر، شهیندخت ملاوردی پیش از ظهر سه شنبه  در نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: برجام بیش از۱۰۰ دستاورد مهم برای کشور داشت.

وی با بیان اینکه برجام دستاوردهای زیادی در ابعاد مختلف برای جهموری اسلامی ایران داشت، گفت: با استناد به گزارش بعیدی‌نژاد یکی از اعضای سابق تیم مذاکره کننده هسته‌ای و سفیر کنونی ایران در انگلیس، تثبیت حقوق هسته‌ای ملت ایران یکی از دستاوردهای بزرگ برجام بود.

ملاوردی بیان داشت: فعالیتهای هسته‌ای در زمینه تحقیق و توسعه در کشور تداوم دارد.

وی بابیان اینکه برجام در زمینه دیپلماسی بین‌المللی نیز دستاوردهای بسیار مهمی داشته است، گفت: قبل از برجام با وضعیت سیاسی و امنیتی‌سازی برنامه هسته‌ای ایران، منجر به ایران هراسی در دنیا شده بود که پس از برجام به این مسئله پایان داده شد.

ملاوردی تصریح کرد: تا قبل از برجام ایران در ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌المللی محسوب می‌شد اما ما توانستیم با برجام سایه این وضعیت را از سر کشور برداریم.

وی افزود: برجام موجب عادی‌سازی روابط سیاسی و بین‌المللی میان جمهوری اسلامی و کشورهای مختلف جهان و سازمانهای مختلف شده است.

کد خبر 3879811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha