به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان حسن پور ظهر سه شنبه در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: صندوق کارآفرینی امید نگاه ویژهای در حمایت از بانوان دارد.
وی بیان داشت: از ابتدای دولت تدبیر و امید ۱۴۵ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زایی به بانوان استان پرداخت شد.
حسن پور تصریح کرد: ۲۵ درصد از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در بخش مشاغل خانگی و خود اشتغالی به زنان سرپرست خانوار پرداخت شده است.
وی افزود: در راستای حمایت از بانوان کارآفرین نیز ۴۰ درصد از تسهیلات این صندوق به آنها پرداخت شد.
حسن پور با بیان اینکه این تسهیلات درراستای ایجاد کارگاه پایدار و اشتغالزا به زنان پرداخت شده است، گفت: در راهاندازی هشت صندوق خرد توسط زنان روستایی نیز حمایتهای لازم انجام شده است.
حسن پور افزود: نخستین اقامتگاه بومی گردی استان نیزبا مشارکت یک بانوی هم استانی و حمایت صندوق کارآفرینی امید احداث شد.
وی بیان داشت: از ابتدای دولت تدبیر و امید ۹۴۹ فقره تسهیلات به بانوان استان در حوزه اشتغالزایی پرداخت شد.
نظر شما