پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۴۴

نماینده مردم کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی:

بسیاری از چشمه های اطراف پروژه تونل سوم کوهرنگ خشک شد

بسیاری از چشمه های اطراف پروژه تونل سوم کوهرنگ خشک شد

شهرکرد- نماینده مردم شهرستان های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از چشمه های اطراف پروژه تونل سوم کوهرنگ خشک شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، علی کاظمی باباحیدری با اشاره به اینکه بسیاری از چشمه های اطراف پروژه تونل سوم کوهرنگ خشک شده است، گفت: خشک شدن بسیاری از چشمه های اطراف پروژه تونل سوم کوهرنگ به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی تصریح کرد: توجه به مشکلات مردم چهارمحال و بختیاری به ویژه ساکنان خسارت دیده و آسیب دیده در حاشیه پروژه های انتقال آب بین حوضه ای باید در اولویت قرار گیرد.

وی گفت: بیان درست منابع و مصارف در گزارش های وزارت نیرو کلید رفع مشکلات بین حوضه ای است.

وی یادآور شد: مسئولان وزارت نیرو باید گزارش ها و آمار خود به مردم در بخش های مختلف و به ویژه در قسمت انتقال بین حوضه ای را براساس واقعیات و به طور شفاف اعلام و ارائه کند.

کد خبر 3880137

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha