پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ دی ۱۳۹۵، ۱۳:۲۰

پدر شهید غواص در بهشهر آسمانی شد

پدر شهید غواص در بهشهر آسمانی شد

بهشهر- اصغر بالویی پدر شهید حسینعلی بالویی از شهدای غواص در بهشهر به فرزند شهیدش پیوست.

عباسعلی بالویی، برادر شهید بالویی روز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر افزود: پدر صبح امروز پنج‌شنبه دچار ایست قلبی شده که با انتقال به بیمارستان امام خمینی (ره) بهشهر باوجود انجام احیای قلب متأسفانه به دیار باقی شتافت.

وی با اعلام اینکه اصغر بالویی پدر شهید حسینعلی بالویی متولد ۱۳۲۵ بود که هم‌اکنون پیکر وی در سردخانه بیمارستان امام خمینی (ره) است و به‌احتمال‌زیاد فردا جمعه بعد از نماز جمعه تشییع و در بهشت فاطمه (س) بهشهر در جوار شهدای ۸ سال دفاع مقدس خاک‌سپاری می‌شود.

شهید حسینعلی بالوئی، سال ۱۳۴۹ در بهشهر متولد شد، ۱۳ ساله بود که برای نخستین بار عازم جبهه شد و سه سال بعد و در سال ۶۵ و در سن ۱۶ سالگی برای آخرین بار به جبهه رفت و دیگر بازنگشت و در ام الرصاص به شهادت رسید.

مردادماه ۹۴، پیکرهای مطهر ۲۷۰ شهید دفاع مقدس از طریق مرز شلمچه به میهن اسلامی انتقال یافت که این شهدا با تلاش کمیته جستجوی مفقودین در عملیات تفحص در جنوب عراق فاو، ابوفلوس، شلمچه، مجنون و زبیدات کشف شدند و از این تعداد، ۱۷۵ نفر شهدای غواص بودند که اجساد مطهر آنان با دستان بسته در یک گور دسته‌جمعی در منطقه ابوفلوس عراق کشف شد که از این تعداد ۳۰ شهید غواص متعلق به مازندران بود که از این میان ۷ شهید غواص شناسایی‌شده و ۲۳ شهید غواص گمنام بودند و حسینعلی بالویی شهید غواص بهشهری هم در میان این شهدا بود و باشکوه خاص تشییع و خاک‌سپاری شد.

کد خبر 3881552

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha