پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ دی ۱۳۹۵، ۲۰:۰۷

گزارش خبری تصویری؛

دومین کارگاه آموزشی توان‌افزایی اجتماعی بانوان بندرریگ برگزار شد

دومین کارگاه آموزشی توان‌افزایی اجتماعی بانوان بندرریگ برگزار شد

گناوه - با حضور فرماندار گناوه دومین کارگاه آموزشی توان افزایی و ارتقای تاب‌آوری اجتماعی بانوان در سالن کنفرانس اداره آموزش و پرورش بخش ریگ برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار شهرستان گناوه عصر پنجشنبه در آغاز این نشست ضمن تشکر از بانوان حاضر در نشست برای استقبال از این کلاس اظهار داشت: طرح امید اجتماعی از ایده‌های استاندار خوش فکر بوشهر بوده و تبدیل به  الگویی خوب برای دیگر استان‌ها شده است.

سید علی پاک‌نژاد در ادامه با اشاره به بحث آسیب‌های اجتماعی گفت: بحث آسیب‌های اجتماعی از جمله موارد مهمی است که باید به طور جدی و دقیق برای آن برنامه ریزی کرد.

فرماندار شهرستان گناوه گفت: دلیل اهمیت دادن دولت برای پرداختن به چنین مباحثی را برخی معضلاتی دانست که در کشور وجود دارد و در در پایان خواستار برگزاری مستمر چنین دوره‌هایی برای بانوان که عضو مهم خانواده هستند، شد.

در ادامه این نشست نیز بخشدار ریگ نیز اظهار داشت: استقبال امروز بانوان بندرریگ در طی سال های اخیر یک حضور بی نظیر و کم سابقه هست.

مسعود شیرافکن گفت: هر کدام از بانوان سفیران سلامت برای خانواده‌های خودشان هستند و طرح امید اجتماعی از ابتکارات استاندار بوشهر است و خواستار برگزاری مستمر و مداوم این برنامه‌ها در شهر ریگ شدند.

شیرافکن در ادامه تصریح کرد: مرتب بحث مسائل مربوط به حوزه زنان را در جلسات کارگروه‌های مختلف مطرح می‌کنند و تاکید می‌کنم که از برنامه‌های جمعیت بانوان در بندر ریگ استقبال و حمایت خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره پایگاه سلامت روان اجتماعی آوای مهرگان شهرستان گناوه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در کارگاه آموزشی توان‌افزایی و ارتقای تاب‌آوری اجتماعی بانوان در شهر ریگ از توابع شهرستان گناوه، آزاده ویسی زاده کارشناس ارشد مشاوره در مورد مدیریت هیجانات و احساسات آموزش‌های بسیار خوبی ارائه کردند.

خدیجه نظری گفت: با ارائه تکنیک ها و تمرین ها و اجرای آموزش به صورت مشارکتی فضای آموزشی و علمی خوبی به همراه یک جو صمیمانه و دوستانه برقرار کردند.

نظری در ادامه تصریح کرد: بالغ بر ۸۰ نفر از این آموزش ها استقبال کردند و گروه مجازی بانوان توانمند بندرریگ هم  برای اطلاع رسانی و ارائه برنامه‌ها ساخته شد.

مدیرعامل پایگاه سلامت روان اجتماعی آوای مهرگان شهرستان گناوه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پایگاه سلامت روان اجتماعی آوای مهرگان مجری طرح در بندرریگ به همراه تیم ۱۹نفره خود که متشکل از دختران نوجوان و بزرگسال بود تمام تلاش خود را برای برگزاری باشکوه این برنامه انجام دادند.

معصومه درایی گفت: جا دارد از حمایت های بی دریغ ارگانهای دولتی همچون فرمانداری شهرستان گناوه، شهرداری بندرگناوه، بخشداری ریگ،اداره آموزش و پرورش بخش ریگ، شبکه بهداشت و درمان بندرریگ که در برگزاری و اجرای موفقیت آمیز برنامه امروز نقش داشتند، تشکر و تقدیر می کنم.

کد خبر 3881907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha