حسن مرادي در گفتگو با خبرنگار "مهر" در اراك، اظهار داشت: پاسخگويي به انتظاراتي كه مردم از دولت و گاها از شخص رئيس جمهور دارند، ايجاب مي كند تغييراتي در كابينه صورت گيرد.
وي كارآمدتر شدن كابينه را نيازمند انجام برخي تغييرات ديگر در سطح برخي وزارتخانه هاي دولت ، عنوان كرد و گفت: نگاهي كه احمدي نژاد به دولت و كابينه و كار براي مردم دارد، نگاه شفاف و بي پيرايه اي است.
اين نماينده مجلس تغييرات در كابينه دولت را براساس ميثاق نامه رئيس جمهور با وزرا وتاكيد وي بر همراه بودن وزرا براي كاربراي مردم خواند و افزود: كابينه دولت در شرايطي كه مردم انتظارات زيادي از دولت داشتند شكل گرفت و رئيس جمهور به دنبال وزرايي بود كه به اين نيازها پاسخ دهند واز سوي ديگر آنان كم تجربه وسابقه مديريتي كلان نداشتند.
مرادي تغييرات وسيع در مديريت هاي مياني و پايين تر از آن را به نفع كشور ندانست و خاطرنشان كرد: اين امر موجب برخي نارضايتي ها وافزايش مشكلات شد .
وي با اين حال اصلاح وترميم كابينه را ناشي از شجاعت رئيس جمهور وتاكيد بر عمل به شعارهاي دولت خواند و اضافه كرد: تغيير چند وزير ديگر در ليست تغييرات كابينه قرار دارد.
وي گفت: تغييروزير رفاه مي تواند هشداري براي ديگر وزارتخانه ها باشد تا كار خود را مطلوب تر انجام دهند.
نظر شما