احمد حسنزاده در گفتگو با مهر اظهارداشت: استان کرمان بهشت معادن است و سال هاست برداشت از برخی از معادن در استان ادامه دارد و باید برای آینده بخش معدن در استان کرمان زمینه را برای توسعه اکتشاف های معدنی را مهیا کنیم و در این زمینه سرمایه گذاری باید انجام شود.
وی تصریح کرد: طبق برنامه ریزی که در حال انجام است قرار است استان کرمان به ۲۵ منطقه تقسیم و کار اکتشاف به شرکت های توانمند در این زمینه واگذار شود.
حسنزاده گفت: کار اکتشاف توسط شرکت های بومی انجام خواهد شد و انتظار داریم بر پتانسیل های معدنی استان کرمان افزوده شود.
وی گفت: با توجه به مطالعات صورت گرفته استان کرمان در تمام شهرستان ها پهنه معدنی دارد و می توان با فعال کردن صنایع بالای دستی و پایین دستی اقتصاد استان کرمان را تکیه بر این معادن متحول کرد.
وی از اشتغال هزاران نفر در کرمان در بخش معادن خبر داد و گفت: استفاده از فن آوری های روز و تامین نیاز داخلی کشور یکی از اهداف مهم استان کرمان در بخش معادن است.
نظر شما