پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۵۳

معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان خبرداد:

استفاده بیشتر از دانشجویان در فعالیت های صنفی و رفاهی دانشگاهها

استفاده بیشتر از دانشجویان در فعالیت های صنفی و رفاهی دانشگاهها

معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان گفت: در جلسه معاونان دانشجویی دانشگاه های برتر کشور تاکید شد تا از پتانسیل دانشجویان در اداره امور صفنی و رفاهی دانشگاه ها استفاده شود.

علی اکبر کجباف در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در جلسه اخیر معاونان دانشجویی دانشگاه های برتر کشور که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد موضوع فعالیت شوراهای صنفی بررسی و تاکید شد تا از ظرفیت و توان دانشجویان در اداره امور صنفی و رفاهی استفاده شود.

وی افزود: همچنین در این جلسه موضوع ساختار معاونت های دانشجویی دانشگاه های کشور نیز بررسی شد تا دانشگاه ها بتوانند از تجربه دانشگاه های موفق استفاده کنند.

معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان تاکید کرد: دانشگاه های برتر کشور قصد دارند از تجربیات خود در خصوص اداره معاونت های دانشجویی در نشست معاونان دانشجویی سراسر کشور ارائه کنند.

کجباف خاطرنشان کرد: نتیجه جلسات معاونان دانشجویی دانشگاه های برتر به سازمان امور دانشجویان برای همفکری در اجرا و تدوین سیاست ها ارائه می شود.

کد خبر 3882674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha