پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۴۳

نماینده مردم خراسان شمالی در مجلس خبر داد:

۱۶ میلیارد ریال اعتبار سهم ورزش و جوانان در برنامه ششم توسعه

۱۶ میلیارد ریال اعتبار سهم ورزش و جوانان در برنامه ششم توسعه

بجنورد- نماینده مردم پنج شهرستان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۶ میلیارد ریال اعتبار سهم ورزش و جوانان در برنامه ششم توسعه است که این رقم می‌تواند کمک زیادی به رفع مشکلات کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، علی قربانی با اشاره به بررسی و تصویب برنامه ششم توسعه در مجلس اشاره کرد و افزود: خوشبختانه تعامل خوبی در این برنامه بین مجلس و دولت شکل‌گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شیوه توزیع عوارض وصولی ارزش‌افزوده تاکنون ناکارآمد بود در برنامه ششم تغییر یافت و پس از تصویب شورای نگهبان شیوه قبلی تغییر و به نسبت جمعیت بین شهرداری‌ها و دهیاری‌ها توزیع خواهد شد.

قربانی گفت: با توجه به تمرکز ثروت در یکجا و برخورداری کم استان‌ها از این سهم در بررسی این برنامه و تصویب موضوع تمرکززدایی امکانات نتایج خوبی گرفته‌شده است که امیدواریم با تائید شورای نگهبان اجرایی شود.

نماینده مردم بجنورد، جاجرم، گرمه، راز وجرگلان، مانه وسملقان در مجلس شورای اسلامی افزود: با بررسی‌هایی که در مطالعات مرکز پژوهش‌های مجلس انجام‌شده ۶۲ درصد کل نقدینگی کشور در تهران است و بقیه آن در استان‌ها است.

قربانی حوزه دفاعی و امنیتی را در کشور بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه در این حوزه موفقیت‌هایی زیادی تاکنون داشتیم و اعتبارات خوبی را در این حوزه پیش‌بینی‌شده است.

وی بابیان اینکه ضعف‌هایی هم در برخی حوزه‌ها ازجمله حوزه آموزش پرورش، حوزه آموزش عالی و حوزه سیاسی در این برنامه وجود دارد ولی تلاش می‌کنیم تا مشکلات مرتفع شود.

قربانی تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه توجه ویژه‌ای به افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی شده است و برابر قانون برنامه مقررشده است که از محل حذف یارانه افراد ثروتمند مقرری افراد تحت پوشش مذکور برابر یک‌پنجم حداقل حقوق سنواتی باشد و هرساله این سنوات افزایش یابد.

نماینده مردم بجنورد، جاجرم، گرمه، راز وجرگلان، مانه وسملقان در مجلس شورای اسلامی وضعیت فعلی بودجه که در آن از ۳۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه کل کشور عنوان کرد و ادامه داد: فقط ۶۲ هزار میلیارد تومان آن صرف کارهای عمرانی می‌شود و بقیه صرف حقوق و امورات می‌شود.

وی یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری را موضوع فرهنگی در جامعه عنوان کرد و گفت: خوشبختانه در برنامه ششم توسعه توجه ویژه‌ای به بحث فرهنگی شده است که در درازمدت نتایج خوبی خواهد داشت.

کد خبر 3883622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha