پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ مهر ۱۳۸۵، ۱۲:۱۳

/ تكرار /

موفقيت پزشكان ايراني در جراحي همزمان دو ضايعه مادرزادي قلب

موفقيت پزشكان ايراني در جراحي همزمان دو ضايعه مادرزادي قلب

براي نخستين بار در كشور عمل جراحي دو بيماري قلبي مادرزادي نقص ديواره بين دو دهليز قلب (PDA) و مجراي شرياني باز قلب (ACD) به روش ويدئويي صبح امروز در بيمارستان فوق تخصصي مشهد با موفقيت انجام شد.

به گزارش خبرنگار فناوري مهر در مشهد، اين جراحي بر روي يك دختر 3 ساله صورت گرفت و بدون بازكردن قفسه سينه بيمار و با ايجاد 3 سوراخ به روش ويدئويي مجراي شرياني قلب و نقص ديواره بين دو دهليز قلب بيمار درمان شد.

دكتر محمد حسن نظافتي پزشك جراح در جمع خبرنگاران گفت: هوشياري سريع بعد از بيهوشي، عدم ماندگاري آثار برش بر روي بدن بيمار، عدم درد، نياز كمتر به داروي مسكن و مراقبت، بازگشت زودتر به فعاليت عادي و كاهش زمان عمل از جمله مزيت هاي اين جراحي است.

وي اضافه كرد: تاكنون 1600 مورد عمل توسط وي از سال 1376 انجام شده است كه با احتساب اين عمل شمار آنها به يك هزار و 601 عمل مي رسد.

نظافتي افزود: سن در موفقيت عمل تاثير ندارد چرا كه اين كودك از دو بيماري مادرزادي رنج مي برده است و با انجام اين دو عمل بيمار به بهبودي كامل دست مي يابد.

اين پزشك جراح گفت : بطور متوسط اين عمل 20 دقيقه به طول انجاميد كه هر 10 دقيقه به يك ضايعه اختصاص يافت.

وي اضافه كرد: با توجه به اينكه اين بيماري در عده كثيري از ساكنين خاورميانه مشاهده شده است و متقاضيان زيادي براي انجام اين عمل به بيمارستان فوق تخصصي رضوي مراجعه كرده اند، پيشرفته ترين امكانات خدماتي و درماني در اختيار آنها قرار مي گيرد.

نظافتي افزود : اين جراحي در چهار بيمارستان دنيا از جمله يك بيمارستان در فرانسه، دو بيمارستان در آمريكا و بيمارستان فوق تخصصي رضوي ايران امكان پذير است.

به گزارش مهر، مجراي شرياني باز قلب بعد از تولد بسته مي شود و خون دهليز چپ و دهليز راست از يكديگر جدا مي شوند اما در بيمار مذكور اين شريان بسته نشده و خون از دهليز چپ به راست راه يافته و منجر به افزايش فشار شريان ريه، مشكلات تنفسي و محدود شدن فعاليت جسماني بيمار مي شود. در صورت عدم تشخيص به موقع و سريع اين بيماري، شخص دچار نارسايي قلبي مي شود كه در پي آن به پيوند ريه و قلب نيازمند است.

کد خبر 388430

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha