به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد کبیر در جلسه ابلاغ رسمی ۲۰۰ راهنما و دستورالعمل بالینی در محل وزارت بهداشت گفت: راهنماهای بالینی یکی از مهمترین کارهایی است که بالاخره به نتیجه رسیده است و می توان در افزایش کیفیت خدمات پزشکی از آن بهره برد.
وی افزود: راهنماهای بالینی باید ضمانت اجرایی داشته باشند و به عنوان یکی از شروط ارزشیابی دانشگاه های علوم پزشکی مد نظر قرار گیرد.
کبیر افزود: سازمان بیمه گر باید از منابع و خدمات صیانت کنند و این کار با اجرایی شدن هر بهتر راهنماهای بالینی می تواند اصلاح نظام پرداخت را کلید بزند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: ثبت درست داده ها می تواند در این زمینه موثر باشد که یکی از نمونه های آن این است که سال گذشته با اجرای درست برخی از راهنماهای بالینی و کمک دانشگاه های علوم پزشکی توانستیم بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان حفظ منابع داشته باشیم.
وی اضافه کرد: پزشکی مبتنی بر شواهد یک اصل مهم در دنیا است که وزارت بهداشت نیز گام های خوبی در این زمینه برداشته است و راهنمای بالینی می تواند در این زمینه به ما کمک کند.
کبیر خواستار مشخص شدن حوزه های کاری در اجرای راهنمای بالینی و جلسات مشترک و مستمر با مدیران بیمه و روسای دانشگاه های علوم پزشکی شد.
نظر شما