پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ بهمن ۱۳۹۵، ۰:۱۳

برای دیدار با پیکان؛

منصوریان این بار به ترکیب تیم برنده‌اش دست نمی‌زند

منصوریان این بار به ترکیب تیم برنده‌اش دست نمی‌زند

آبی پوشان تهران که بهترین نتیجه خود را هفته هجدهم در آبادان گرفتند به احتمال زیاد با همان ترکیب برنده مقابل پیکان تهران صف آرایی خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، از یک سو استقلال در آبادان خوب، روان و زیبا بازی کرد و محصول این بازی نیز یک پیروزی پر گل و قاطع بود تا ضریب اعتماد و اطمینان به جوانان مستعد آبی پوش که در ورزشگاه تختی آبادان نمره قبولی گرفتند افزایش یابد و از یک سوی دیگر برخی از محرومان و مصدومان و حتی خریدهای تازه استقلال که جملگی بازیکنان با تجربه و اسم و رسم داری هستند از راه می رسند. بازیکنان بزرگی که مدعی حضور در ترکیب اصلی هستند.

از یک سوی دیگر هم تجربه نشان داده که استقلالی‌ها اعتقادی به ترکیب ثابت و دست نزدن به ترکیب برنده ندارند و علاقه وافر آنها به ایجاد تغییرات مکرر در ترکیب ثابت است. اضافه شدن  قطعی بازیکنانی مثل پادوانی و جابر انصاری و احتمال اضافه شدن تیموریان و جباروف به جمع آبی پوشان هم این شائبه را ایجاد می کند ترکیب ثابت استقلال حتی بعد از یک پیروزی قاطع خارج از خانه باز هم دستخوش تغییر شود. 

اما شواهد در تیم استقلال نشان دهنده این است که به احتمال زیاد سرمربی آبی پوشان این بار دست به ترکیب برنده تیمش نخواهد زد و احتمال این که این تیم با همان ترکیب و نفراتی که در آبادان به میدان رفت به دیدار تیم پیکان برود زیاد است.

کد خبر 3885878

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha