پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۰۶

کارشناس مسئول مدیریت بحران استان یزد:

سالی ۱۳۰۰ زلزله در شعاع ۳۰۰ کیلومتری یزد رخ می‌دهد

سالی ۱۳۰۰ زلزله در شعاع ۳۰۰ کیلومتری یزد رخ می‌دهد

یزد ‌ـ کارشناس مسئول مدیریت بحران استان یزد با بیان اینکه یزد روی گسل زلزله قرار گرفته است، گفت: سالی هزار و ۳۰۰ زلزله در شعاع ۳۰۰ کیلومتری یزد رخ می دهد.

محمدجواد دهقانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ایران کشور بلاخیز در برابر زلزله است، اظهار داشت: سالانه ۳۰ تا ۴۰ میلی‌متر به دلیل فشارهای ناشی از زلزله توسط گسل‌ها از مساحت کشور ما کاسته می‌شود.

وی با بیان اینکه ۷۵ درصد از وسعت کشور ما در برابر زلزله آسیب‌پذیر است، عنوان کرد: یزد شاید نسبت به سایر نواحی کشور در زمینه زلزله آرامتر باشد اما اگر آمارها رصد شود، به این نتیجه می‌رسیم که یزد نیز به رغم آرامی، زلزله خیز است.

دهقانی بیان کرد: سالی هزار و ۳۰۰ مورد زلزله در استان یزد و در شعاع ۳۰۰ کیلومتری این استان رخ می‌دهد که اغلب این زلزله ها یک تا چهار ریشتری هستند.

کارشناس مسئول مدیریت بحران استان یزد ادامه داد: زلزله‌های پنج ریشتری نیز در استان یزد رخ داد که اغلب این زلزله ها در منطقه ساغند است اما به دلیل اینکه در نواحی بیابانی و کویری رخ می‌دهد و این محل ها اغلب مسکونی نیست، خسارتی به دنبال ندارد.

وی تاکید کرد: با نگاهی علمی به این نتیجه خواهیم رسید که زلزله از ملزومات زمین است و بشر باید به سمتی برود که زلزله ها برای او کمترین خسارت ها را به دنبال داشته باشد.

دهقانی عنوان کرد: به طور قطع ساخت و سازهای مطلوب و مقاوم همچنین آموزش در زمینه کاهش خطرات زلزله از مواردی است که می تواند در این زمینه راهگشا باشد.

وی در مورد زلزله های کوچکی که معمولا در استان یزد رخ می دهد،‌ افزود: از یک سو می‌توان گفت این اتفاق خوبی است که انرژی زمین با زلزله های کوچک تخلیه می شود اما از سوی دیگر می توان این زلزله ها را زنگ خطری برای زلزله های بزرگتر دانست.

دهقانی تصریح کرد: در هر حال آنچه حائز اهمیت است، آمادگی مردم استان در برابر وقوع بحران زلزله است که در این راستا هم آموزش مردم و هم مقاوم بودن ساختمانها بسیار حائز اهمیت است.

کد خبر 3886088

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha