پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۱۶

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) عنوان کرد:

تدوین برنامه سه ساله برای کاهش نرخ بیکاری در کهگیلویه و بویراحمد

تدوین برنامه سه ساله برای کاهش نرخ بیکاری در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج- رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: یک برنامه سه ساله برای کاهش نرخ بیکاری شش درصدی در کهگیلویه و بویراحمد تدوین می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مخبر عصر سه شنبه در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج افزود: این استان نرخ بیکاری ۱۳ درصدی دارد که باید باید با همکاری ستاد و مسؤولان استانی یک برنامه برای کاهش بیکاری تدوین شود.

وی با بیان اینکه این برنامه باید طی سه ماه تدوین شود، اظهار داشت: فلسفه حضور ستاد در استان کهگیلویه و بویراحمد اصل اشتغالزایی است.

مخبر بیان داشت: امروزه کشور نیاز به یک نهضت اشتغالزایی دارد.

وی با بیان اینکه کشور ما ۲۷۰۰ کیلومتر به دریا دسترسی دارد، تصریح کرد: فقیر ترین شهرهای کشور ما در کنار دریا قرار دارد اما در کشورهای دیگر بهترین شهرها در کنار دریا قرا دارند.

مخبر افزود: مجموعه نفت و گاز کشور ما در دنیا رتبه اول را دارد و بیش از ۱۰ استان ما با توجه به وضعیت خشکسالی بارندگی بالای ۴۰۰ میلی متر دارد اما ما از این ظرفیتها استفاده نمی کنیم.

وی بیان داشت: کشور ما در تولید زعفران، پسته و صنایع دستی از کشورهای برتر دنیا است با این حال از بازار ۲۵۰ میلیارد دلاری صنایع دستی جهان سهم ما پایین تر از ۵۰۰ میلیون دلار است.

مخبر با بیان اینکه ۹۵ درصد زعفران دنیا در ایران تولید می شود، گفت: از ۱۸۰ میلیارد دلار بازار زعفران دنیا سهم کشور ما تنها ۴۰۰ میلیون دلار است.

وی تولید ۷۵ درصد از میزان زعفران تولیدی در کشور را در استانهای خراسان شمالی و جنوبی عنوان کرد و افزود: باید در استانهای مختلف کشور متناسب با وضعیت استانها طرح‌ها و برنامه‌های اقتصادی ایجاد شود.

مخبر اظهار داشت: در این استان نیز باید از پتانسیلهای استان در راستای اشتغالزایی استفاده کرد.

کد خبر 3886679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha