پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۳:۲۴

مسئول تشکل های دینی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی:

اطلاعات ۳۷۳ مداح خراسان جنوبی در سامانه طوبی ثبت شد

اطلاعات ۳۷۳ مداح خراسان جنوبی در سامانه طوبی ثبت شد

بیرجند- مسئول تشکل های دینی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: تاکنون اطلاعات ۳۷۳ مداح استان در سامانه طوبی ثبت شده است.

حجت الاسلام احمد رضایی در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: اطلاعات هئیت های مذهبی، انجمن های اسلامی، کانون فرهنگی تبلیغی و مداحان اهل بیت(ع) در سامانه طوبی ثبت می شود.

وی از ثبت اطلاعات هشت انجمن اسلامی خراسان جنوبی در سامانه طوبی خبر داد و گفت: همچنین هشت انجمن فرهنگی و تبلیغی اطلاعات خود را در این سامانه به ثبت رسانده اند.

حجت الاسلام رضایی از وجود ۳۳ انجمن اسلامی در سطح استان خبر داد و گفت: تمام این انجمن ها باید اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کنند.

مسئول تشکل های دینی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی بیان کرد: از آغاز اجرای این طرح تاکنون اطلاعات  ۲۷۵ هئیت مذهبی استان در سامانه کشوری طوبی ثبت شده است.

وی با اشاره به اهداف اجرای این طرح، اظهار کرد: سامان دهی و برنامه ریزی جامع کشوری برای تشکل های دینی و مذهبی از مهم ترین اهداف این طرح است.

حجت الاسلام رضایی بیان کرد: همچنین با ثبت اطلاعات تشکل های دینی و مذهبی در سامانه طوبی، بانک اطلاعاتی تشکل ها در دسترس بوده و فعالیت ها نیز منسجم می شود.

کد خبر 3887216

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha