به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه «پاکستان»، امروز ۲۶ ژانویه (هفتم بهمن) شصت و هشتمین مراسم سالروز روز جمهوری هند در دهلی نو برگزار می شود و «شیخ بن زاید آل نهیان» ولیعهد امارات مهمان ویژه این مراسم است.
مراسم روز جمهوری در هند امروز ابتدا با مراسم پرچم گشایی توسط «پرناب مُکر جی» رئیس جمهور هند در دهلی نو برگزار می شود و پس از آن نیروهای مسلح این کشور به انجام رژه نظامی خواهند پرداخت.
این مراسم در حالی برگزار می شود که شب گذشته انفجار هایی در ایالت «آسام» هند به وقوع پیوست اما این انفجارها تلفاتی در بر نداشت.
شایان ذکر است شب گذشته برج خلیفه در دبی به رنگ پرچم هند در آمد. ولیعهد امارات در سفر خود به دهلی با مقامات هندی ملاقات هایی خواهد داشت و دیروز نیز چند تفاهم نامه همکاری در حضور «نارندرا مودی» نخست وزیر هند بین دو کشور به امضا رسید.
نظر شما