پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مهر ۱۳۸۵، ۱۰:۴۹

براي ارائه گزارش از عملكرد دولت در تبصره 13؛

جلسه علني غير رسمي مجلس با حضور وزير كشور آغاز شد

جلسه علني غير رسمي مجلس با حضور وزير كشور آغاز شد

مجلس شوراي اسلامي به منظور ارائه گزارش وزير كشور در خصوص عملكرد دولت درباره تبصره 13 بودجه 85 كل كشور به نمايندگان، از ساعت 45/10 تشكيل جلسه علني غير رسمي داد.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، مصطفي پور محمدي قرار است در خصوص عملكرد دولت و اقدامات انجام شده براساس مصوبه مجلس در تبصره 13 بودجه سال 85 كل كشور به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي گزارش دهد.

گفتني است، براساس تبصره 13 لايحه بودجه دولت متعهد شده است به منظور كاهش مصرف بنزين در كشور اقداماتي نظير تقويت ناوگان حمل و نقل ريلي و درون شهري، جايگزين كردن خودرو هاي فرسوده و گاز سوز كردن خودروها را انجام دهد.

اين در حالي است كه بسياري از نمايندگان مجلس معتقدند وزارت كشور و دولت تا كنون در جهت تعهدات خود گام چنداني برنداشته اند.

پيش از اين حاجي بابايي عضو هيات رئيسه مجلس شوراي اسلامي به "مهر" گفته بود كه  مصطفي پور محمدي وزير كشور سه شنبه براي ارائه پاره اي توضيحات و گزارش درخصوص عمكرد دولت در زمينه تبصره 13 مبني بر سياستگذاري در رابطه با حمل و نقل ريلي شهري و كاهش مصرف بنزين در جلسه غير علني مجلس حضور خواهد يافت كه با تصميم امروز هيات رئيسه اين جلسه به شكل علني غير رسمي اكنون در حال برگزاري است.

کد خبر 388863

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha