پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۵۶

با موضوع جنگ بوسنی

بازیگر فیلم آنجلینا جولی در فیلم کارگردان ایرانی جلوی دوربین رفت

بازیگر فیلم آنجلینا جولی در فیلم کارگردان ایرانی جلوی دوربین رفت

ونسا گلوجو لونل بازیگر فیلم «سرزمین خون و عسل» به کارگردانی آنجلینا جولی، در فیلم «آوازهای باد» به کارگردانی محسن سوهانی بازی می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم سینمایی «آوازهای باد» که به تازگی در لوکیشن های زمستانی کشور بوسنی به تهیه کنندگی محمود بابایی و کارگردانی و نویسندگی محسن سوهانی پیرامون جنگ بوسنی، اثرات آن در زندگی مردم این کشور و نقش انسان دوستانه جمهوری اسلامی ایران، جلوی دوربین رفته است، از حضور ونسا گلوجو لونل برای بازی در نقش مادر مرجانا استفاده کرده است.

مادر مرجانا زنی مسیحی است که به یاد دوست شهید مسلمانش اسم دخترش را مرجانا گذاشته است.

ونسا گلوجو لونل پیش از این سابقه بازی در فیلم «سرزمین خون و عسل» به نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی آنجلینا جولی پیرامون جنگ بوسنی را در کارنامه کاری خود دارد.

وی با اشاره به این که با سینمای ایران و سینماگران شاخص این کشور آشنایی کامل دارد، تاکید کرد به سینمای ایران بسیار علاقمند است.

این بازیگر بوسنیایی، فیلم های ایرانی را جزو تولیدات سینمایی با موضوعات عمیق و قابل تامل دانست و از تجربه حضور در فیلم «آوازهای باد» و همکاری مشترک با سینمای ایران ابراز خرسندی کرد.

ونسا گلوجو لونل همچنین از موضوع این فیلم و فیلمنامه ای که برای آن تنظیم شده است تمجید کرد و ابراز امیدواری کرد که این اثر، اکران موفقی را پیش رو داشته باشد و به عنوان یک کار مطرح، مورد توجه قرار گیرد.

«آوازهای باد» محصول سازمان هنری رسانه ای اوج و شبکه جهانی سحر است که در دفتر نمایندگی صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران در سارایوو تهیه شده است.

کد خبر 3889734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha