پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۵۹

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان مطرح کرد:

خسارت ۱۵۰۰ میلیارد ریالی سیل در شرق هرمزگان

خسارت ۱۵۰۰ میلیارد ریالی سیل در شرق هرمزگان

بندرعباس - مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: طبق برآوردهای صورت گرفته میزان خسارت سیل اخیر در شرق هرمزگان بالغ بر هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال معادل ۱۵۰ میلیارد تومان بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صفا ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران پس از بازدید مناطق سیل زده شهرستان های جاسک و بشاگرد و بررسی روند امدادرسانی به سیل زدگان، اظهار داشت: برنامه‌ ریزی و اجرای طرح‌هایی برای جلوگیری از وقوع سیل در این مناطق ضروری است.

وی افزود: یکی از بهترین راه‌ها برای مهار سیل در این روستاها پرهیز از ساخت و سازها در اطراف رودخانه ‌ها است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان درخصوص میزان دقیق خسارات وارده ناشی از این سیل، بیان داشت: در اثر بارندگی و جاری شدن سیلاب خسارت‌های فراوانی به منازل مسکونی، تاسیسات، شبکه های آب و برق و اراضی کشاورزی به ویژه در شهرستان‌های جاسک ، بشاگرد ، میناب، سیریک ، رودان و بندرعباس وارد شده است.

صفا گفت: طبق برآوردهای صورت گرفته میزان خسارت سیل اخیر در شرق هرمزگان بالغ بر هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال معادل ۱۵۰ میلیارد تومان بوده است.

در این بازدید از نزدیک مشکلات و خسارات وارده به اهالی روستاهای سیل زده بررسی و تعدادی از اهالی روستاها نیز که در جریان سیلاب دچار خسارت شده‌ بودند، مشکلات خود را با مسئولان در میان گذاشتند.

کد خبر 3890813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha