پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ بهمن ۱۳۹۵، ۸:۳۹

صدرنشینی پتروشیمی در پایان هفته دوم لیگ تنیس روی میز

صدرنشینی پتروشیمی در پایان هفته دوم لیگ تنیس روی میز

دیدارهای هفته دوم رقابت های لیگ تنیس روی میز در حالی به پایان رسید که تیم پتروشیمی موفق شد هم امتیاز با دانشگاه آزاد، در صدر جدول رده بندی باقی بماند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دیدارهای هفته دوم از بیست و پنجمین دوره مسابقات تنیس روی میز لیگ باشگاه های کشور عصر دوشنبه برگزار شد که طی آن پتروشیمی، مدافع عنوان قهرمانی موفق شد در دیدار خانگی قاطعانه و با نتیجه ۶ بر صفر شهدای آتش نشان را شکست دهد. این دیدار در بندرامام برگزار شد.

همچنین در این هفته از مسابقات دانشگاه آزاد با نتیجه ۵ بر یک ذوب آهن را از پیش رو بر داشت و رعد پدافند هوایی هم با همین نتیجه مقابل تایدواتر بندرعباس به برتری دست یافت.

در پایان این هفته از رقابت ها و با توجه به نتایج به دست آمده، دو تیم پتروشیمی و دانشگاه آزاد که در هفته نخست نیز موفق به شکست حریفان خود شده بودند، به طور مشترک صاحب ۵ امتیاز شدند و به ترتیب جایگاه خود در رده های اول و دوم را تثبیت کردند.

در جدول رده بندی این رقابت ها، تیم رعد پدافند هوایی با ۴.۵ امتیاز در جایگاه سوم ایستاده و تیم های تاید واتر بندرعباس و ذوب آهن اصفهان نیز با ۱.۵ امتیاز چهارم و پنجم هستند. تیم شهدای آتش فشان هم تنها با ۰.۵ امتیاز در جایگاه ششم و آخر قرار دارد.

کد خبر 3892529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha